Kochane mamy jakie nebulizatory polecacie? Chcę kupić, a nie wiem na który się zdecydować... liczę na waszą pomoc:)
Ja ostatnio kupiłam Phillipsa ale średnio jestem z niego zadowolona. Inhalacja trwa dość długo. A opinie na necie i parametry miał dobre.
Bardzo dużo osób poleca ten microlife..;) Ja osobiście go nie mam , ale slyszlalam dużo dobrego o nim. My mamy jakiś z apteki, teraz nie pamietam nazwy, ale nie narzekamy ;) jak będę w domu to podrzucę nazwę ;)
Ja tez słyszałam że microflife ma dość dobre opinie :) warto przes zakupem poczytać opinie na internecie i dostosować produkt do twoich potrzeb :)
Polecam bardzo z firmy Sanity alergia stop łatwy w obsłudze zawiera w zestawie 2 maseczki różnej wielkości . Cicho pracuje mamy już 2 lata i działa bez zarzutu
Mamy krówkę ale ostatnio coś nie jestem z niej zadowolona , na początku dawał super radę teraz już tak dłużej to trwa
My mamy również Philips. Dokładniej Philips respironics. Ja jestem zadowolona.
Kiedyś pan tabletka robił ranking
Ogólnie pan tabletka robi różne fajne rzeczy więc warto śledzić jego bloga
Pan tabletka właśnie tworzy różne rankingi i sprawdza składy różnych leków suplementów. Też zaglądam na jego stronę.
O sanity nie słyszałam aż jestem ciekawa tego szczerze mówiąc
O tak pan tabletka robi różne fajne rankingi ;)
Ja mam taki z apteki i bardzo polecam mamy go już 3 rok i nic się z nim nie dzieje
Julia, mamiAG dajcie znać co macie :) wśród znajomych mam jak pytałam to każda mówiła o microline właśnie. A ja w sumie nie wiem na co mam patrzeć wybierając który chce. Nigdy z takiego urządzenia nie korzystałam wiec nie wiem co jest ważne a co niekoniecznie
Podobno ten Microplane najlepszy :)
My mamy Phillipsa i lata już 3 lata
Również polecam śledzić pana Tabletkę, dowiedziałam się o nim tu na forum i naprawdę mnóstwo przydatnych rzeczy się dowiedziałam
czasami tam zaglądam
Pan Tabletka czasem czytam odnośnie suplementów :)
Co do nebulizatora to od początku towarzyszy nam microlife i od lat nic się z nim nie dzieje :) Robi swoją robotę :)
Ja tes czytam tam odnośnie leków głównie ale też nie zawsze sugeruje się jego opinia w 100 % bo to że coś na innego działa tak to nie znaczy że na każdego działa tak samo