Jaki proszek lub płyn do prania.?

Ja też używam proszek do bieli i koloru, a do czesnego plyn :slight_smile: nie lubię żadnych kapsułek

My przerobiliśmy lovele, bobini a teraz jelp - najmniej polubiliśmy się z lovela :basket::cloud::dash:

Dużo osób zauważyłam że już odchodzi od Lovela

1 polubienie

Ja też używam bobini a Lovela używałam próbki które dostałam

2 polubienia

U nas długo używaliśmy proszku, ale z czasem przerzuciliśmy się na płyn do prania. Wydaje mi się, że przy dziecięcych ubrankach żel do prania jest po prostu wygodniejszy, szczególnie kiedy pierze się często i w niższych temperaturach. Najważniejsze, żeby nie przesadzać z ilością detergentu, bo większa dawka wcale nie oznacza czystszych ubrań.

używam Lovela od początku i to w małej ilości. Odplamiacz z loveli również polecam. zapach ,dzidziusiowy" i sprawdza się dla dzieci z AZS. Sama mam AZS i również w nim piorę :smiley:

A jaki odplamiacz używacie po kupce ?

Ogólnie mam top 3 odplamiacze
Do zadań specjalnych odplamiacz z Amway - jedno psikniecie na nawet najbardziej zapomniane kupkowe plamy i do pralki. Znika wszystko. Mydełko galasowe- zapieram jeśli jest coś niewielkiego i mam na to czas. Oraz do prania czasem dodaje odplamiacz typowo z Lovela który jest naprawdę niczego sobie.

I dodatkowo wystawienie na słoneczko :smiley:

1 polubienie

U nas najlepiej sprawdzało się pełne słońce , teraz już większy problem z tymi plamkami

U nas też to działa cuda :smiley:

Polecam FROSCH Baby, FROSCH Sensitive i Swonco nie maja komponentu zapachowego, który może uczulać i są wydajne

mi się sprawdzają, nie zauważyłam różnicy w czystości, jedynie co to osad w pojemniku w pralce, bo do tej pory używaliśmy płynów ;D