Jaki zestaw do hybryd polecicie

Cześć, hej 

Kwarantanna trwa, robić nie ma co. I mam takie do was pytanie, jaki zestaw do hybryd polecacie?

Zaczynam dopiero przygode z tym 

Ja kupiłam na początek zestaw startowy z Semilaca i polecam. Lampa ma 4 lata już i nadal działa. lakiery w zestawie były takie małe 7ml i żałuję, że nie ma takich normalnie w sprzedaży, bo te normalne to są dla jednej osoby za duże, jak lubi się zmieniać kolory. Lakierami z tej firmy też bardzo łatwo się malowało jak dla początkującej. 

A co do tych total bezsens to się nie zgodzę. Ja maluje od czasu do czasu i owszem dużo cleanera nie używam. jednak jak skończył mi się ten z zestawu startowego to kupiłam butlę 1l. Ten cleaner super odtłuszcza, więc nawet się przydał do odtłuszczania płytek przed ich malowaniem:D

I cena, za 125ml to około 8zł, a za 1l to 20, więc czysta matematyka. Chyba, że tylko do paznokci i to bardzo rzadko robionych to owszem może nie warto.

Wydaje mi się, że był tu już taki wątek. 

Ewe dokładnie i to w poprzednim miesiącu 

https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-12/polecicie-jakies-dobre-lakiery-hybrydowe?fbclid=IwAR2jXLsF14N4wM6oL3xwaEcELEbfPNAAQSWiw1aYDyMXPor8-Y2QuMAYYz0

Tak był taki post :))

Ja kilka lat temu tzn maz mi kupił zestaw na allegro nie był to jakiś markowy. Dokupiłam z semilac top i bazę i robiłam ;) kilka kolorów kupiłam z neonail i ta firma mi bardziej odpowiada niż semilac ;)