Jakich produktów brakuje na rynku?

ono rzeczywiście śniadaniówki to fajny pomysł . a może macie jakieś fajne sprawdzone w miarę pojemne .

Nie zawsze wiąże się to z jakością .

Ja póki co kupiłam pudełka w Action i jestem zadowolona.
Śliczne pudełka na przekąski kupiłam też w biedronce. Przypomnij mi jutro, to wygrzebie z szafy i wrzucę zdjęcie :smiling_face:

Takie „ nudne bezowe „ kolorki :orange_heart::orange_heart::orange_heart:

Przypominam :wink: ja szukam takich fajnych dla dziecka do pierwszej klasy na śniadania

Fakt ładne są ale kurczę wszystko takie samo. Mnie się to średnio podoba osobiście wolę takie bardziej dziecięce, kolorowe

Ja mam takie bardziej przekąskowe pudełko, ale w woreczki można spakować kanapki

Woreczków jest 6 sztuk i każdy inny zwierzaczek

2 polubienia

Ale ładne, gdzie kupiłaś ?

W Biedronce na wyprzedaży, zapłaciłam chyba za woreczki 3 złote czy 5, za pudełko podobnie

1 polubienie

Ooo, to nie widziałam muszę zobaczyć :slight_smile:

Nie wiem czy jeszcze będą, bo kupiłam je jakoś z 2 miesiące temu, ale warto zajrzeć i poszukać

fajne te pojemniczki . :heart_eyes:

Fajne, bo można je rozłączyć i zabrać np tylko jeden, także bardzo mi się przydadzą

1 polubienie

Często mają takie wyprzedaże

Tak, często się trafiają jakieś fajne przedmioty. Ja chyba 90% kuchni urządziłam na wyprzedaży w biedronce :rofl:

Teraz jest taka moda, bo to jest takie “Instagramowe”. :sweat_smile: Też uważam, że dosyć mały wybór jest ubranek kolorowych, szczególnie dla chłopców.

a dużo się mieści w ten jeden pojemniczek /? pewnie w internecie da się tez je kupić

Kurde, nawet nie wiem jaką mają pojemność. Ja głównie sypalam w nie Borówki, malinki, jakieś drobne owoce czy krakersiki. Z truskawkami już może być problem, jeśli trafią się większe, żeby zmieściło się więcej niż tylko kilka sztuk

O wow ale są super
Bardzo fajne

Super są te pojemniki.
Znalazłam takie na allegro.
https://allegro.pl/oferta/pojemnik-na-zywnosc-sniadaniowka-melii-800-ml-lunch-4elementy-r-16878442921
Ale nie w takiej atrakcyjnej cenie