Jakie macie buty na zimę?

hej, jakie macie buty zimowe?? bo mam dylemat, co roku to samo i i tak koncze w butach w ktorych chodzilam w lato

Mam chyba z 50 par juz nie mam gdzie pchać powystawialam na vinted , a chodzę w czarnych ugg z zeszłego roku za kostkę i w tym roku dokupiłam beżowe nie ma dla mnie wygodniejszych i fajniejszych butow.
No i poluję na jakieś botki:
https://modnywieszak.pl/najmodniejsze-botki-zimowe
Bo chciałąbym w tym sezonie kupić sobie coś jednak bardziej eleganckiego :)

Najlepiej sprawdzają mi się trapery. Do sukienki czy leginsów mam buty za kolano. Mam jeszcze buty za kostkę na słupku.

Najważniejsze dla mnie jest to żeby buty nie przemakały i się nie slizgaly. Trapery takie są ale w tym roku poluje na śniegowce. 

Też polecam trapery,  są solidne, cieple i się nie ślizgają. Na elegancko mam czarne, buty pod kolano. Jednak na co dzień preferuje wygodę i wybieram trapery. Wiele zależy od tego czy dużo chodzisz na nogach czy szukasz bardziej butów do auta. 

Ja lubię zgrabne kozaczki na małym ladnym obcasie ;) chociaż trapery są praktyczne i można ładne kupić ;)

Botki się u mnie sprawdzaja :)

Ja mam botki na krytym koturnie. Używam jak jest śnieg:) jak nie ma to chodzę w półbutach takich zabudowanych na słupku lub koturnie- to do pracy. Poza pracą adidasy zwykle lub takie do kostek (nazwa mi wykeciala) 

najlepiej zimą sprawdzają mi się wygodne, ciepłe emu.

Ja znalazłam rewelacyjny buty w CCC  coś na podobę UGG / EMU a kosztują 100 zł :)

u mnie też botki się sprawdzają :) 

O te emu tez myślałam ze by były duper na odprowadzanie dzieci 

Już w tamtym roku pilnowałam na emu. W tym roku już zwiększę zakres poszukiwan

Nienawidzę emu, kupiłam w Sinsay bo były po 35 zł , z wełną w środku, i co?! Najlepsze buty na świecie jak w ciepłych kapciach 

Ja polecam timberland trapery mam już je kolejny sezon i są nie do zdarcia, kosztują swoje ale wydatek jeden na dłuższy czas i można je dorwać w TK MAX w promocji ;)

Mnie emu nie przekonują. Zwyczajnie mi się nie podobają.  Ale nie mówię stanowczego nie. Nigdy nic nie wiadomo.

ja mam zwykle kozaki, ale kręcą mnie te buty właśnie w podobie uGG czy emu. 

ja mam zwykle kozaki, ale kręcą mnie te buty emu czy ugg