Jakie macie noworoczne postanowienia na 2026?

Na razie w górę, ale od maja chyba w dół? :smiley:
@asiam1 musimy traktować tą fałdkę jako pamiątkę z takiej jednej fajnej podróży :wink:

1 polubienie

Od Sierpnia :smiley: termin mam na Lipiec :slight_smile: ja to akurat zawsze nie mogłam schudnąć z brzucha , ale chociaż można trzymać gdzieś wygodnie rękę :sweat_smile:

Ja od nowego roku ćwiczyłam 2 razy :smile: ale muszę się rozkręcić, bo mnie plecy bolą i nie mam energii. Jednak po treningu jest się dużo bardziej rześkim i pogodnym. Jak parę dni przez te mrozy nie chodziliśmy na spacery to już miałam dużo gorszy humor.
Też mam dożywotni dostęp do appki Anki. Ale dla mnie te ćwiczenia to jakiś hardcore

Te ciążowe i post pregnacy jest nawet ok, nie jest to hardcore, ale mnie trochę nudzi że podczas jednego treningu ćwiczenia się powtarzają trzykrotnie a ja uwielbiam różnorodność. Kupiłam apke z myślą o diecie ale jakoś mi nie podeszła i szybko się znudziła bo posiłki nie są zbyt często dodawane.
Ja ostatnio też mały wychodziłam na spacer bo ciągle miałam coś w godzinach spaceru, a to lekarz, a to ktoś przyjechał w odwiedziny, albo zła jakość powietrza itd

1 polubienie

Ja wolę jakoś na yt włączyć sobie , bo kupiłam kiedyś płytkę to ćwiczyłam może 1/2 dni @SylwiaMK ja właśnie kiedyś miałam to samo z płytką , więc jak już to wolę na yt

A nie denerwują Cię reklamy na yt w trakcie ćwiczeń?
@SylwiaMK u nas jak były te mrozy to jakość powietrza była fatalna.

Jak ma sie youtube premium to nie ma reklam . Można wykupic z kims , bo jest opcja stworzenia grupy rodzinnej o kazdy z czlonkow moze korzystac z tej 1 wykupionej subskrybvji

1 polubienie

Dokładnie można wykupić premium, nawet na miesiąc i spróbować czy będzie się systematycznie ćwiczyć :slight_smile: no ale nie przy każdym ćwiczeniu wyskakują

1 polubienie

Aaa wybacz! Nie wiem czemu zakodowałam sobie maj :smiley: Spokojnie, formę na lato zdążysz jeszcze zrobić :smiley: może na taką bardziej końcówkę lata :smiley:

1 polubienie

Oby tak było jak mówisz ! :smiley: a jak nie to na następne :smiley: dużo nas tu jest , więc nie dziwię , się że się pomyliłaś :slight_smile:

1 polubienie

Moje postanowienie noworoczne to więcej uważności Chcę częściej się zatrzymywać, słuchać siebie i nie pędzić tam, gdzie wcale nie muszę. Mniej presji, mniej „powinnam”, a więcej spokoju, czułości i zaufania do tego, że robię najlepiej, jak potrafię . Chce zadbać po latach o mój komfort psychiczny za dużo niedobrego na mnie ostatnio spadło . A to że się wspieracie tu w swoich postanowieniach to też fajnie :smiley::smiley::smiley: pijecie nadal ta ciepłą wodę ? Ja mam już tak ze rano po nią sięgam , dużo lepiej się czuję chociaż nie powiem że zapominam zaraz to odczuwam :crazy_face::crazy_face:

Świetne postanowienie . Spokój psychiczny jest bardzo ważny dla każdej z nas :blush: dlatego nie powinnyśmy narzucać sobie żadnej presji.

I jak Ci idzie ? :slight_smile: ja co chwilę inne kubki kupuje do picia wody, żeby lepiej się piło , teraz mam w truskaweczki :sweat_smile: a o ciepłej niestety zapominam :((( a @asiam1 nadal pijesz ciepłą ? @Patrycjaw25 dokładnie tak :slight_smile: a jak Twoje postanowienia ? :slight_smile:

Taak , nie poddaje sie :muscle: widze efekty na wadze , i to jeszcze bardziej mnie nakreca i motywuje . Ogolnie teraz zawsze mam butelke wody przy sobie , a jak ide do sklepu to zawsze kupuje jedna litrową, po to zeby miec nawet jak mam cale zapasy :see_no_evil:

1 polubienie

Ooo i super , ja sobie teraz zamówiłam taki 2l , i też będę wszędzie z nim chodzić żeby widzieć ile pije , bo tak idę gdzieś kupuję małą butelkę , gdzieś ją zostawię i sama nie wiem ile wypij przez cały dzień :slight_smile: ja lubię kupować w biedronce tą dużą wodę , bynajmniej nie ma kaucji i nie trzeba ich zbierać :sweat_smile:

Ja wczesniej tez kupowalam takie duze , ale sa nieporęczne, nawet kiedys kupilam kubek stanleya i szczerze ? Dla mnie totalne dno :see_no_evil: poniosla mnie moda .
Teraz mam butelke air up , glownie do auta i litrowe butelki , bo latwiej sie podnosi niz te duze (ostatnio wlasnie zywiec mi podpasowal ) a nie chce mi sie przelewac wody do bidonu :see_no_evil:

Miałam nakupowane bidony i tak jakoś zaprzestałam pić wodę , często zapominam i problem taki że za dużo tej wody nie piję , aż to czuję że mam gorsze samopoczucie wtedy @Magdallenka0897 nie wiem czy będziesz z tego duego zadowolona ja mam i osobiście nie polecam bardzo nie poręczny ciężki mi się nie sprawdził wgl

1 polubienie

O kurczę, a ja sobie taki wzięłam żeby właśnie kontrolować to ile wypije. Zamówiłam z temu i jak będzie za duży to najwyżej oddam :see_no_evil: bo w sumie w sklepie nigdzie takiego dużego nie widziałam @asiam1 to ten taki drogi kubek? Mi też smakuje Żywiec :smiley:

Taaa , dalam sie poniesc reklamom . Owszem fajnie trzyma cieplo ALE jest nie poręczny, ciezki , nie zawsze miesci sie w miejscu na napoje w aucie , nie wrzucisz go do torebki, bo napoj sie wyleje , na gorze kubka nie ma mozliwosci szvzelnego zamkniecia przy slomce .

U mnie też widzę poprawę w wadze , staram się ograniczać cukier w diecie,tylko vzasu na ćwiczenia brak😄

1 polubienie