Jakie macie noworoczne postanowienia na 2026?

Hahah ale wesz że jakoś niedawno była moda na wygolenie sobie brwi i malowanie kredką :rofl:
@Mamii dlatego ja właśnie staram się nie wmuszać dzieciom na siłę jak czegoś nie chcą bo potem tak zostaje niechęć do wszystkiego

1 polubienie

Haha ile dziewczyn sobie tak zrobiło :speak_no_evil::see_no_evil: nie no za taka moda to bym nie poszła :see_no_evil: tak samo jak nie podoba mi się moda na szerokie spodnie , nie mam ani jednych ani nie kupię i nie ubiorę :see_no_evil: a wąskie podoba ta moda ? :see_no_evil: @Mamii no jestem ciekawa , ale ona taka chudzinka a jej braciszek próbuje robić co siostra i czasami chce tylko to co ona ale zje wszystko :smiley: @asiam1 to faktycznie dużo dzieci tak je , nie może być ani śladu sosu bo nie zje :see_no_evil: ale dobrze , że je rybkę , zdrowo :smiley:

Ej co do mody , to masakra :face_with_peeking_eye: ja tez najlepiej czulam sie w rurkach albo leginsach (dres to dres , one rzadza zawsze ) a wez idz teraz do sklepu i kup normalna , zwykla koszulke … nie ma szans . Wszytsko albo krotkie , albo z nadrukami , albo kolorowe w ciapki :see_no_evil:
A wez z tą rybka , pozniej caly dzien czuje tą rybke :sweat_smile::rofl: dodatkowo kazde odbicie to dodatkowy smrodek :rofl::rofl:

Hahaha :joy:
To mój Mały za to taki fan mięska się zrobił, że szok :sweat_smile: jak dawałam pojedynczo na próbę warzywka itd, to spoko, wsuwał wszystko nie wybrzydzal :stuck_out_tongue_winking_eye: a jak teraz daje obiadki i są np same warzywka nie ma mięska to tfu i pluje, a jak mięsko to aż za łyżeczkę łapie i sam do buzi pcha :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Widziałam filmiki na tik toku że sobie golą dziewczyny masakra . I rysują kreski. Ale wieczorem i tak je zmywają z makijażem i są bez brwi to jak by łyse na twarzy🤣
@asiam1 oj tak wkurzają mnie te za krotkie bluzki, bluzy , swetry …masakra mnie ta moda z odkrytym brzuchem nie kreci , ja lubię ciepełko🤣

Jej nie słyszałam o tej modzie u nas tak nikt nie robił :sweat_smile: co to za pomysły :face_with_hand_over_mouth: nie zdecydowała bym się za nic :rofl::rofl:

Szerokie spodnie są zarąbiste​:face_with_peeking_eye::grin: nic nie przylega luźniutkie bardzo dobrze mi się sprawdzały po porodzie i do teraz tak zostało :sweat_smile:
Mój mały jak podrośnie, to planuje takie dorwać i dla niego :smiling_face::heart_hands:

Ja jestem dosc niska i noo mamnpare kg w zapasie (:stuck_out_tongue:) i szerokie spodnie zdecydowanie nie dla mnie. Nie czuję sie w nich dobrze. I tez dobrze nie wygladam :stuck_out_tongue: Albo proste albo rurki.

Ja tak samo lubię rurki albo leginsy , szerokich jakoś nie , jak byłam mała chodziłam do podstawówki to pamietam była moda na szerokie spodnie , nie było dziewczyny która ich nie miała :smile:

1 polubienie

Ja mam wrażenie że jestem za gruba do tej mody :rofl: i wlansie wkurzające to jest ze wszytko takie krótkie . @Patrycjaw25 Jezu szok , przecież to jest straszne :hear_no_evil: i że im się to podoba , no ale tak musza być modni :smiley: @Withmylittleone ja mam wrażenie , że jestem grubsza w takich spodniach @Kalusia161 ja jestem wysoka i się też źle czuję :hear_no_evil::see_no_evil: trochę odstaje i już nie chcę takich @Mama.kacperka u nas też jeszcze takiej mody nie ma :hear_no_evil:

1 polubienie

Najważniejsze żebyś ty czuła się najlepiej :smiling_face:
Każda z nas ma inny gust i powinna nosić to w czym czuję się dobrze, ja akurat uważam że dużo zależy od samego kroju a nie od rozmiaru :sweat_smile::blush:

Ja chcę wrócić do wagi sprzed ciąży, skupić się trochę na sobie, rozwinąć pasje, może zapisać się dodatkowo na studia zaoczne, ale to jeszcze zobaczymy i co najważniejsze poświęcać jak najwięcej uwagi maluszkowi poprzez czytanie mu do snu, kreatywne zabawy itd. :blush:

1 polubienie

Ja tez jestem z metra cieta , mam dumne 158 :sweat_smile: wiec wsyztskie krotkie topy , szerokie spodnie skrocaja mnie jeszcze bardziej :see_no_evil: i poszerzaja , ale to juz druga sprawa

Ja właśnie nieraz po domu lubię nosić bo mam jeden wzór takich wygodnych elastycznych czuję się w nich na codzień lepiej jak w leginsach :smiling_face:

No to myślę że to trzeba lubić

Mamy ten sam wzrost :grinning: także mam to samo :smile:

Oo piona ! To mozemy wspolnie z Mata spiewac “mam metr piedziesiat osieeem” :rofl:

1 polubienie

Ja mam 174 :face_with_peeking_eye: ale nadal nie lubię szerokich ubrań :rofl::face_with_peeking_eye: @asiam1 @Patrycjaw25 Małe jest piękne :heart_eyes_cat: ja przez to że jestem taka wysoka to mam ciągle problem z ciuchami , nie mam gdzie kupować spodni i wszystko zawsze krótkie

Ojej ja 170 i też nie lubię szerokich :rofl:

Dziewczyny to jak zadna z nas nie lubi niezaleznie od tego czy niska czy wysoka to kurna kto to nosi :rofl: i dla kogo to projektuja :rofl:

1 polubienie