Hahah ale wesz że jakoś niedawno była moda na wygolenie sobie brwi i malowanie kredką ![]()
@Mamii dlatego ja właśnie staram się nie wmuszać dzieciom na siłę jak czegoś nie chcą bo potem tak zostaje niechęć do wszystkiego
Haha ile dziewczyn sobie tak zrobiło ![]()
nie no za taka moda to bym nie poszła
tak samo jak nie podoba mi się moda na szerokie spodnie , nie mam ani jednych ani nie kupię i nie ubiorę
a wąskie podoba ta moda ?
@Mamii no jestem ciekawa , ale ona taka chudzinka a jej braciszek próbuje robić co siostra i czasami chce tylko to co ona ale zje wszystko
@asiam1 to faktycznie dużo dzieci tak je , nie może być ani śladu sosu bo nie zje
ale dobrze , że je rybkę , zdrowo ![]()
Ej co do mody , to masakra
ja tez najlepiej czulam sie w rurkach albo leginsach (dres to dres , one rzadza zawsze ) a wez idz teraz do sklepu i kup normalna , zwykla koszulke … nie ma szans . Wszytsko albo krotkie , albo z nadrukami , albo kolorowe w ciapki ![]()
A wez z tą rybka , pozniej caly dzien czuje tą rybke ![]()
dodatkowo kazde odbicie to dodatkowy smrodek ![]()
![]()
Hahaha ![]()
To mój Mały za to taki fan mięska się zrobił, że szok
jak dawałam pojedynczo na próbę warzywka itd, to spoko, wsuwał wszystko nie wybrzydzal
a jak teraz daje obiadki i są np same warzywka nie ma mięska to tfu i pluje, a jak mięsko to aż za łyżeczkę łapie i sam do buzi pcha ![]()
![]()
Widziałam filmiki na tik toku że sobie golą dziewczyny masakra . I rysują kreski. Ale wieczorem i tak je zmywają z makijażem i są bez brwi to jak by łyse na twarzy🤣
@asiam1 oj tak wkurzają mnie te za krotkie bluzki, bluzy , swetry …masakra mnie ta moda z odkrytym brzuchem nie kreci , ja lubię ciepełko🤣
Jej nie słyszałam o tej modzie u nas tak nikt nie robił
co to za pomysły
nie zdecydowała bym się za nic ![]()
![]()
Szerokie spodnie są zarąbiste:face_with_peeking_eye:
nic nie przylega luźniutkie bardzo dobrze mi się sprawdzały po porodzie i do teraz tak zostało ![]()
Mój mały jak podrośnie, to planuje takie dorwać i dla niego ![]()
![]()
Ja jestem dosc niska i noo mamnpare kg w zapasie (
) i szerokie spodnie zdecydowanie nie dla mnie. Nie czuję sie w nich dobrze. I tez dobrze nie wygladam
Albo proste albo rurki.
Ja tak samo lubię rurki albo leginsy , szerokich jakoś nie , jak byłam mała chodziłam do podstawówki to pamietam była moda na szerokie spodnie , nie było dziewczyny która ich nie miała ![]()
Ja mam wrażenie że jestem za gruba do tej mody
i wlansie wkurzające to jest ze wszytko takie krótkie . @Patrycjaw25 Jezu szok , przecież to jest straszne
i że im się to podoba , no ale tak musza być modni
@Withmylittleone ja mam wrażenie , że jestem grubsza w takich spodniach @Kalusia161 ja jestem wysoka i się też źle czuję ![]()
trochę odstaje i już nie chcę takich @Mama.kacperka u nas też jeszcze takiej mody nie ma ![]()
Najważniejsze żebyś ty czuła się najlepiej ![]()
Każda z nas ma inny gust i powinna nosić to w czym czuję się dobrze, ja akurat uważam że dużo zależy od samego kroju a nie od rozmiaru ![]()
![]()
Ja chcę wrócić do wagi sprzed ciąży, skupić się trochę na sobie, rozwinąć pasje, może zapisać się dodatkowo na studia zaoczne, ale to jeszcze zobaczymy i co najważniejsze poświęcać jak najwięcej uwagi maluszkowi poprzez czytanie mu do snu, kreatywne zabawy itd. ![]()
Ja tez jestem z metra cieta , mam dumne 158
wiec wsyztskie krotkie topy , szerokie spodnie skrocaja mnie jeszcze bardziej
i poszerzaja , ale to juz druga sprawa
Ja właśnie nieraz po domu lubię nosić bo mam jeden wzór takich wygodnych elastycznych czuję się w nich na codzień lepiej jak w leginsach ![]()
No to myślę że to trzeba lubić
Mamy ten sam wzrost
także mam to samo ![]()
Oo piona ! To mozemy wspolnie z Mata spiewac “mam metr piedziesiat osieeem” ![]()
Ja mam 174
ale nadal nie lubię szerokich ubrań ![]()
@asiam1 @Patrycjaw25 Małe jest piękne
ja przez to że jestem taka wysoka to mam ciągle problem z ciuchami , nie mam gdzie kupować spodni i wszystko zawsze krótkie
Ojej ja 170 i też nie lubię szerokich ![]()
Dziewczyny to jak zadna z nas nie lubi niezaleznie od tego czy niska czy wysoka to kurna kto to nosi
i dla kogo to projektuja ![]()