U mnie synek naprawdę bardzo dużo pije, więc jak się zdarzy że pielucha przemoknie to w sumie mnie to nie dziwi jakoś bardzo ;)
Muszę jeszcze spróbować kiedyś tych premium care. Na razie mamy spory zapas z axtive baby i dady złote bo dostaliśmy także zużywamy co jest :)
Jeszcze po drodze testowałam bamboolove i też spoko. Wygrałam kiedyś je też e konkursie ale wzięłam większe więc 2 paczki tez czekają na swój czas
Bambolove są super mo ale jednak są drogie
ja miałam te pampers night one są takie niebieskie z dzieckiem śpiącym to je na noc dawałam. W sumie nam jakiś okres się sprawdzały, a potem też zaczęły przeciekać
U nas najbardziej się sprawdzają pampers są najbardziej chłonne
My cały czas na pampers premium care :) Sprawdzają nam się najbardziej :) Super są też pampers harmonie :)
Dostaliśmy w prezencie jedne dady ,ale zupełnie się u nas nie sprawdziły.
U Nas dzisiaj pierwszy raz kupka wyszła z pampersa. Przy dadach się nie zdarzało a większe kupki bywały. A te pampers active baby jakoś wg mnie dużo mniej chłonne. Niby rozmiarowo bardzo podobne.
Karolina może tak Ci się wydaję bo one są ogólnie cieńsze i też mialam takie wrażenie. My też na premium care lecimy a i tak czasem gdzieś coś wyjedzie bo źle pampersa założę więc i tak się zdarzy
U nas pampersy też przepuszczały bokiem kupkę i również uważam że są ciensze i miękkie w porównaniu do złotych Dada. Dla nas nr 1 złote Dada, później pampersy premium care
My dostaliśmy więc zużywamy. Ale sama po nie nie siegne. Jak już to będę te premium care sprawdzać. I jeszcze dużo dobrego o dadach tych zielonych słyszałam. Ale one są chyba dopiero od 3.
U nas żadne pantsy się nie sprawdziły w ogóle na noc. W dzień w sumie też nie lubiliśmy ich używać, a przetestowaliśmy kilka różnych. Najlepiej nam się sprawdzają zielone i złote Dady. Wytrzymują nam całą noc szczególnie te zielone, także polecam :) Złote potrafią przeciekać jak syn dużo pije w nocy :)
U nas dada uczulały, zdecydowanie Pampers Night rozmiar większe i na noc były idealne.
ja też brałam rozmiar większe na noc, ale kurka przez to , że większe i jest luz to znowu zsuwały się na bok jak syn się wiercił, a to byl typ , który dużo szalał przez sen
Ja zdecydowanie muszę wypróbować te dady zielone :) Jak już skończymy zapasy tego co mamy to pewnie po nie sięgnę w sklepie
U nas się sprawdzały
u nas synek miał uczulenie. Tylko złote były okej :)
Mnie też te zielone nie podchodzą białe też nie najlepsze złote. Ale jedną paczkę zawsze można kupić na próbę może akurat się sprawdzą
a u nas zielone i złote zamiennie stosowałam i nic się nie działo, Cenowo zielone są tańsze, więc warto spróbować
Zobaczymy :) jutro dady zlote 1+1 wiec jak się uda jakieś dorwac to pewnie coś kupimy na zapas.
a takie promocje to ja uwielbiam i zawsze robilam mega duże zapasy :)