Jakie witaminy?

Jakie witaminy bierzecie przy karmieniu piersią jakie polecacie ? 

Ja biore feminovit dha i jestem bardzo zadowolona 

Gdy karmiłam córkę łykałam dopelherz mama premium dha. Teraz całą ciążę biorę pregna+ pregna dha i już końcówka ,a wyniki super :) 

Głównie falvit mama. 

Takie suplementowanie witamin również po ciąży właśnie w okresie karmienia piersią jest naprawdę ważne Kiedyś wydawało mi się że to nic nie daje a teraz sama widzę po sobie że jak zdarzy mi się dzień w którym gdzieś zapomnę zażyć witaminę to naprawdę Już zauważam dużą różnicę w ilości pokarmu który na przykład odciągam laktatorem dla małej także takie witaminy chyba serio dużo dają

Pewnie ,że ważne :) Nawet dla naszego samopoczucia ,bo organizm po porodzie potrzebuje wzmocnienia :) Karmienie to również wysiłek dla mamy :) Prócz tego nasze mleko też musi być wartościowe :) 

Ja brałam Omegamed Optima Forte i sobie chwalę. Jest dedykowany i podczas ciąży i podczas karmienia :)

Ja bralam mama premium DHA z dopelherz  i teraz tez takie zamierzam brać 

falvit :)

Ja brałam dha mama z tego co pamiętam jak karmiłam 

Gama i wybór tych produktów w obecnych czasach tych wszystkich witamin jest naprawdę duży Czasami zastanawiam się czy to jest wszystko jedno i to samo Pewnie tak tylko po prostu liczy się firma więc co byśmy nie kupiły to na pewno zawsze w jakiś sposób nam pomoże ale może faktycznie jedne są trochę lepsze bardziej wzbogacone o niektóre składniki a inne troszeczkę mniej więc trzeba fajnie trafić coś odpowiedniego dla siebie

Pina dokładnie , ja lubię sprawdzać składy produktów tych ”lepszych” i „gorszych” i często maja taki sam skład, a roznia się cena i to sporo. Przy witaminach dla ciężarnych i karmiących piersią jest to samo..

MamiAG i Pina podpisuje się pod tym co piszecie. 

Ja znów prenatal duo ale już nie biorę codziennie tylko co 2-3 dni

Ja teraz już mniej kp i zauważyłam że mam dużo mniej mleka. Kupiłam mom sos i tam są wszystkie witaminki i tego mleczka też jest więcej dzięki niemu.

Kiedy pytałam.w aptece które witaminy wybrać to farmaceutka nie umiała podpowiedzieć. Kazała czytać skład i powiedziała,  że każde będą dobre. Więc wybrałam takie które bierze się raz dziennie jedna tabletkę bo nie jestem systematyczna

Ja też lubię czytać zgody ale no takich suplementach się nie znam więc nie wiem co jest lepsze a co jest gorsze

Ja zawsze czytam opinie na internecie i porównuje sobie skład żeby wybrać te lepsze wiadomo często drożdże ale jednak 

To jest najlepszy sposob

No ale wiecie że opinie też mogą być sfałszowane? Teraz w nic nie można wierzyć nawet w siłę internetu 

Taaak , widziałam właśnie ze w sumie ludzie tez pi złości sobie opinie pisza