Jakie wybrać łóżeczko dla noworodka?

Ja mam dostawkę lionelo thomi 5w1. Od lipca izywam i sie super sprawdza. Teraz jestem u mamy i mam zwykle lozeczko turystyczne i bez porownania. Brakuje mi tej dostawki. Ona jest wieksza niz standardowe dostawki. Mam nadzieje ze jeszcze nam dlugo posłuży.
Polecam kupuc porzadne naterace. Ja pomimo fajnego materaca w dostawceckupilam pirzadny grubszy i do lozeczka turycznego tez.

Dziękuję za tipa! Chodziłam dziś z miarką i mierzyłam jakie wymiary ma paczka pampersów :sweat_smile: no i okazuje się, że powinny wejść bez problemu :grinning: chociaż teraz mam dylemat czy wybrać łóżeczko wersję drewnianą czy wersję białą :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: obie by pasowały do pokoju :grinning:

U nas na białym było widać wszystkie zarysowania, każde uderzenie zabawka zostawiało ślad. Syn od samego początku to był mały pan demolka więc, po roku łóżeczko wyglądało strasznie :joy: teraz dla drugiego dziecka chciałam łóżeczko w naturalnym drewnie, ale z tego rodzaju co chciałam niestety nie było już dostępne więc zdecydowałam się na kolor kaszmir i wizualnie jest piękne ale zobaczymy jak będzie w użytkowaniu :joy: może córka będzie delikatniejsza :smiley::smiley:

Ja po raz następny odświeżam wątek :sparkling_heart:

Poszukuje łóżeczka dla dziecka - po prostu prostego i białego! Macie jakies polecajki? :sweat_smile:

No to my ostatecznie się zdecydowalismy na łóżeczko ze sklepu Julia o takie :

Do tego dokupiliśmy materac od fizjomomy x rucken :grinning: jesteśmy zadowoleni! Do szuflady spokojnie mieszczą się pampersy, chociaż ja tam trzymam wszystko inne co nie mieści się w komodzie i nie wiem co z tym zrobić :grinning: cena do jakości adekwatna no i wydaje mi się, że fajna opcja że on ma w późniejszym czasie opcję tapczanika :grinning:

1 polubienie

Właśnie mam polubiony ten sklep :sweat_smile:
Natomiast nie byłam pewna co do jakość itd, dlatego odświeżenie wątku :sweat_smile:

Myślę, że materacyk jest ważniejszy od łóżeczka. Nie może być za miękki i dobrze jakby się nie odkształcał z czasem. Zamawiałam na Jukki.