Ja mam dostawkę lionelo thomi 5w1. Od lipca izywam i sie super sprawdza. Teraz jestem u mamy i mam zwykle lozeczko turystyczne i bez porownania. Brakuje mi tej dostawki. Ona jest wieksza niz standardowe dostawki. Mam nadzieje ze jeszcze nam dlugo posłuży.
Polecam kupuc porzadne naterace. Ja pomimo fajnego materaca w dostawceckupilam pirzadny grubszy i do lozeczka turycznego tez.
Dziękuję za tipa! Chodziłam dziś z miarką i mierzyłam jakie wymiary ma paczka pampersów
no i okazuje się, że powinny wejść bez problemu
chociaż teraz mam dylemat czy wybrać łóżeczko wersję drewnianą czy wersję białą ![]()
obie by pasowały do pokoju ![]()
U nas na białym było widać wszystkie zarysowania, każde uderzenie zabawka zostawiało ślad. Syn od samego początku to był mały pan demolka więc, po roku łóżeczko wyglądało strasznie
teraz dla drugiego dziecka chciałam łóżeczko w naturalnym drewnie, ale z tego rodzaju co chciałam niestety nie było już dostępne więc zdecydowałam się na kolor kaszmir i wizualnie jest piękne ale zobaczymy jak będzie w użytkowaniu
może córka będzie delikatniejsza ![]()
![]()
Ja po raz następny odświeżam wątek ![]()
Poszukuje łóżeczka dla dziecka - po prostu prostego i białego! Macie jakies polecajki? ![]()
No to my ostatecznie się zdecydowalismy na łóżeczko ze sklepu Julia o takie :
Do tego dokupiliśmy materac od fizjomomy x rucken
jesteśmy zadowoleni! Do szuflady spokojnie mieszczą się pampersy, chociaż ja tam trzymam wszystko inne co nie mieści się w komodzie i nie wiem co z tym zrobić
cena do jakości adekwatna no i wydaje mi się, że fajna opcja że on ma w późniejszym czasie opcję tapczanika ![]()
Właśnie mam polubiony ten sklep ![]()
Natomiast nie byłam pewna co do jakość itd, dlatego odświeżenie wątku ![]()
Myślę, że materacyk jest ważniejszy od łóżeczka. Nie może być za miękki i dobrze jakby się nie odkształcał z czasem. Zamawiałam na Jukki.