Jestem głodna i nie chudnę

Oj, to ja mam odwrotnie ze słodyczy mogłabym zrezygnować bez problemu, ale fast foody to moja słabość :sweat_smile:

2 polubienia

To ja mam to i to :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :rofl: :sweat_smile:

1 polubienie

Fest foody też uwielbiam ale teraz wciąż jakoś tak mi nie wchodzą , :wink:

1 polubienie

dziei za informacje dziewczyny

Jak urodzisz pewnie wróci :smiley:

1 polubienie

Wtedy trzeba będzie dbać o dietę :wink:

1 polubienie

Poza ilością spożywanego jedzenia ważna jest też jego jakość, wid może warto wprowadzić więcej warzyw do diety?

Warzyw i owoców teraz jem bardzo dużo . Bardzo lubię czas wiosenny gdy wszytko jest we własnym ogródku :wink:

1 polubienie

Ja też uwielbiam ten czas :heart_eyes: Szczególnie truskawki, rabarbar i szparagi szkoda tylko, że to wszystko jest tak krótko. No i ten świeży szczypiorek, młode marchewki z ogródka… smakuje zupełnie inaczej niż ze sklepu

1 polubienie

Wszystko co piszesz też uwielbiam , jeszcze ziemniaczki z koperkiem i bób :blush:

1 polubienie

Tak dokładnie pychaaaaa :wink:

2 polubienia

Oo tak i jeszcze arbuz :stuck_out_tongue_winking_eye:

A sałatka z rukola , kuskusem , arbuzem i sos musztardowo miodowy …. Z N a k o m i t a

Jejku ja też uwielbiam truskawki, młode ziemniaczki z koperkiem i taka mizeria z pomidora lub ogórka

Dostałam od sąsiadki świeże jagody :blueberries:
Pierwsze w sezonie jagodzianki z kokosową kruszonką :cherry_blossom:

Oooo zjadło by się … wyglądają przepysznie :yum::yum::yum::yum:

1 polubienie

Uwielbiamy jagodzianki , ale jak widzę po ile są jagody :blueberries: :scream::scream::scream::scream:

Po ile są teraz jagody ?

Minimum 30 zł za słoik :jar:
Spotkałam już po 60 zł za słoik :jar:

o kurcze… sporo, a dużo jagód w lesie ?