u nam my mamy wannę na dole, teście mają prysznic, ale w tym roku robimy remont góry i się zastanawiam czy robić tam łazienkę z prysznicem czy tylko wc
My stoimy przed dylematem czy wannę zmienić na prysznic na dole , a na górze - obok sypialni naszej i dziecka nie wstawić wanny
Wanna to jest jednak super sprawa jak się nie ma to się wtedy docenia
Dokładnie Pina , w mieszkaniu mieliśmy odplyw liniowy ,w domu natomiast odmiana , można było się położyć, odpocząć w długiej kąpieli
ja nigdy w życiu nie korzystałam z prysznica, chyba, że na wyjazdach, dlatego nigdy nie brałam pod uwagę żeby mieć w domu.
Ja mam na górze wanne i dla mnie mega wygoda, jak idziemy się kąpać, później od razu do łóżek spać
mi np jest łatwiej myć dzieci w wannie
Teraz mamy w łazience wannę i prysznic. I raczej wszyscy bierzemy prysznic. Maluch zawsze najlepiej w wanience. Jak mieszkaliśmy w bloku to mieliśmy prysznic. Tyle , że mąż zamontował ten parawan . Można było brać prysznic albo myć się w wannie. Jak córka była malutka to braliśmy wanienkę do salonu i kładliśmy ją na stole. Taka była kąpiel. Później jak córka była troszkę starsza to wkładałam wanienkę do wanny ;) i tak ją myłam. Później oczywiście normalnie w wannie.
Ja mam teraz wannę, w poprzednim mieszkaniu bardzo mi jej brakowało dlatego wiedziałam że w nowym robimy na pewno wannę. Ja lubię długie kąpiele no i córcia się może popluskać.
My mamy wannę i kabinę. My korzystamy z kabiny a dzieci z wanny. Nie wyobrażam sobie nie mieć kabiny.
u nas na dole mamy wannę a na górze planujemy prysznic