Kącik do karmienia

ja tez pozycja siedząca z poduszką pod plecy była moja ulubioną

Żona karmi zarówno a leżąco jak i na siedząco . Jednak gdy jest poza domem to tylko na siedząco.

Piersią nie karmiłem i nie będę karmił:-), ale wiem,ze kobiety się wstydzą - nie powinny a faceci nie powinni wlepiać wzrok w takie kobiety byłoby im łatwiej

Ja karmiłam w każdym dogodnym dla mnie miejscu w domu nie urządzałam sobie specjalnego kącika który był przeznaczony tylko i wyłącznie do karmienia.

Każde miejsce do karmienia jest dobre. Oczywiście jestem tego zdania ,że nie każdy musi mnie widzieć. Uważam ,że jest to sprawa bardzo intymna i nie każdy musi na mnie patrzeć.

Staram się nie karmić w miejscach publicznych dla własnego komfortu.

Ja karmię ale w ustronnych miejscach

ja lubiłam pójść do pokoju podłożyć poduszkę pod plecy i w ciszy karmić:)

karmienie piersią dla mnie to też intymna chwila

Nie podoba mi się takie ostentacyjnie karmienie. Chcesz to karm, ale nie każdy musi oglądać twój bufet

karmienie to sprawa intymna,

ja na łóżku zawsze karmiłam

u mnie najlepiej zdał egzamin rogal do karmienia, który w późniejszym czasie pełnił funkcję podpórki dla córki podczas siedzenia.

wydaje mi się że to sprawa intymna, karmienie piersią… nie podoba mi się że karmisz a do pokoju wchodzi teściowa itp…

ja karmiłam przy teściowej tylko raz

A poduszki tzw. cebuszki używacie?

Ja nie używam tej poduszki o którą pytasz

Ja mam poduszkę ciążową, której używałam do spania podczas ciąży i świetnie się sprawdza również podczas karmienia.

Ja kącika takiego typowego nie mialam, karmilam najczęściej na kanapie

mój kącik do karmienia to będzie mój pokój, mam nadzieję że tam będę miała trochę prywatności…