Kapsułki do zmywarki

Witam, jakie kapsułki do zmywarki polecacie? używam finish ale nie jestem zadowolona w 100% i mysle nad zmianą 

Ja też używam finish i jestem zadowolona. Używałam także Fairy i somat . Wszystkie jak dla mnie dobre. Myślę,że twoje niezadowolenie może wynikać z tego,że za krótki program mycia włączasz???

Ja nie mam zmywarki bo mam za mała kuchnię ale u rodziców używamy finish i też są wszyscy zadowoleni, poza tym sól wsupujemy i płyn nabłyszczający i jest super elekt. 

Ostatnio jednak moja mama kupiła jakieś z biedronki i zmywarka dobrze nie wypłukała kubków i jak się nalalo wody to się pienily. 

Ja uważam,że w większości każda marka się sprawdzi pod warunkiem dłuższego cyklu mycia.

Ja używam tabletek finish quantum i są dla mnie nie zawodne, żeby naczynia były domyte itd to warto zainwestować też w dobry nabłyszczacz i sól . Tak samo trzeba dbać o zmywarkę czyścić ja przynajmniej 2 razy w miesiącu :) 

Ja stosuje tylko Fairy. Przy Somacie, Ludwiku czy biedronkowych miałam wrażenie że te naczynia po wyciągnięciu ze zmywarki mi śmierdziały a pilnuję żeby otworzyć zmywarkę po zakończonym myciu. Te biedronkowe też często mi się nie rozpuszczały do końca. 

U nas Finish 

Też używamy Finish

Fairy według mnie najlepsze...te mam sprawdzone czy piore na krótkim czy długim cyklu to zawsze mam umyte..Dobrze tez zakupić dobr a sól i nabłyszczacz tu akurat kupuje finish,

Doniwe dokładnie robię tak samo. Kapsułki Fairy a nabłyszczacz i sól z finisha. Chociaż przyznam szczerze że czasami zapominam ten nabłyszczacz wlać bo nie mam kontrolki w zmywarce.

kupuję w lidlu z finisha

Posiadanie zmywarki w domu to znaczna oszczędność czasu, a nie ma przecież nic bardziej cennego. Dlatego przy zakupie nie ma sensu szukać oszczędności bo wcześniej czy później będą z tego problemy. Chyba każdy z nas słyszał o tym jak produkty z niskiej półki potrafią się psuć chwilę po zakończeniu gwarancji. Dlatego lepiej wybrać markowe produkty bo posłużą dłużej. Bardzo ważne jest też by korzystać z takich środków jak odkamieniacz do zmywarek - https://higiena24.com/44-srodki-odkamieniajace jeśli woda z sieci jest mocno zakamieniona. To też przedłuży żywotność naszej zmywarki.

Ja używam kapsułek, nabłyszczacza jak i soli z finish i jestem zadowolona z efektu;)

Ja też tylko finish 

My od dawna używamy kapsułek Fairy Platinum All in One i jesteśmy zadowoleni bardzo :) Tabletki finish u Nas się nie sprawdziły. Ale za to soli i nabłyszczacza  tylko z Finisha używamy :) 

Ja właśnie kupując zmywarkę skorzystałam z promocji rocznego zapasu kapsułek FAIRY i udało nam się wygrać 3 opakowania po 84 szt,. Cieszę się, bo jednak trzeba to kupić a tutaj jakby dostaliśmy ze sprzętem:D

ty to masz szczęście serio :) 

MamaWojtusia e tam:D

Ja finish lub fairy. Zależy co jest na promocji :) ceny tez ostatnio poszły bardzo w górę

Ojj poszły. Nawet na allegro zapłaciłam teraz za 80 kapsułek Fairy tyle co jeszcze niedawno płaciłam za 100.