Karmienie butelką - świadomy wybór matki

nie każdy chce karmić piersią… ja podaje czasami mleko w butelce… np. jak ide do szkoly;p tzn. mąż podaje, ale soczki, czy herbatki;p to zawsze więc, dobrze, że dziecko z butli też pije

ja wolalam piersia

ja też wole karmić piersią. A Wy też nie podajecie ciepłego mleka tylko w temperaturze pokojowej? Mój nie chce takiego pić, tylko ciepłe

ja karmie piersią,ale uważam że każda mama ma prawo sama zdecydować jak chce karmić

Tak, to decyzja matki

My niestety takiego wyboru nie miałyśmy musieliśmy przejść na butelkę po 1.5 miesiąca pokarm mi zanikł całkowicie

Niestety w szpitalach w dalszym ciągu krzywo się patrzy na matki, które nie chcą karmić naturalnie.

Każda mama ma prawo do decyzji , ale ja nie zrezygnowała bym z piersi karmimy już prawie rok

Uważam ze kazda z nas ma prawo wyboru - i nikt nie powinien tego komentować

tak ma prawo do wyboru… ale powinna zrobić rachunek zysków i strat

moja corka wogole nie chciała ssac piersi i co miałam zrobić musiałam dac butelke

dokładnie, co komu do domu jak chata nie jego, niech każdy decyduje sam, bez dogadywania i mówienia co lepsze

karmiłam tylko 3 miesiące i potem modyfikowane

kazdy ma prawo wyboru ja karmie piersia i butelka

jesli jest mozliwosc podawania swojego mleka to oczywiscie lepiej karmic swoim

Ja karmiłam zarówno piersią a także zdarzało mi się podawać mm w butelce i nigdy nikt krzywo na mnei nie patrzył ani też nei słyszałam nie miłych uwag ze strony najbliższych jak i znajomych czy obcych mi osób.

ja póki co również karmię piersią, w butelce podaję tylko wodę ewentualnie herbatki, bo zrobiło się ciepło i małemu zwyczajnie chce się pić

bardzo chciałam karmić piersią ale się nie udało

Mam nadzieję że uda mi się karmić piersią.

butelką najpierw zaczęłam dokarmiać synka w 6 mscu a teraz już tylko butla bo pokarm mi się skończył