Gdy dziecko jest alergikiem, karmiąca mama musi być na specjalnej diecie? Co robić, gdy u dziecka pojawią się objawy alergii? Sprawdź, jak karmić alergika.
moja ma alergię prawdopodobnie na mleko krowie …
z alergia da się jakoś żyć
tak u nas w rodzinie tez jest, no ale nie chce narzekać bo znam gorsze choroby
mój synek tez mial alergię, ale jakoś sie tym tak bardzo nie zamartwiałam, bo cieszyłam się że to tylko alergia a nie nic gorszego
moj nic nie ma ale trzeba uwazac na to co sie je… Polozna kazala nie jesc duzo nabialu zeby nie wystapila pozniej u malego skaza bialkowa
klamerka123 to nic nie da nie jeść dużo nabiału, bo jak ma wystąpić skaza to i po pół jogurtu zjedzonego wystąpi
u mnie wystąpiła a zjadłam dosłownie raz odrobinkę
za duzo serA I MALY ODRAZU MIAL POLICZKI SZORSTKIE I CZERWONE ODSTAWILAM I WSZYSTKO OK
na szczęście u mnie nie było żadnych problemów, ani ze skazą ani z innym rodzajem alergii. Nie oznaczało to tego, że nie zwracałam uwagi na to co jem lub co podaję dziecku wręcz przeciwnie, pilnowałam, obserwowałam
moaj chyba ma tylko jest problem bo ja karmie sztucznie i ona tego pic nie chce… bo gorzkawe jest
u nas nie było żadnych problemów ale oczywiście stosowałąm dietę
moj maly i je mleko modyfikowane i z piersi i nie widac zadnego uczulenia
u nas na szczęście żadna alergia na mleko nie wystąpiła jedyne pojawiła się wysypka od słoneczka
moja córka niestety miała skaze białkową.
u nas nie wystąpiła alergia
u mnie na szczęście alergii nie ma ![]()
moje dzieciaczki też nie mają żadnej alergii
u nas trudno stwierdzić co to jest… moja chyba jest uczulona na mleko hipoalergiczne
mi lekarka przepisała mleko hipoalergiczne
Nas alergia też minęła