Przejrzałam lupkę ale nie znalazłam takiego tematu więc pozwoliłam sobie go utworzyć.
Na pierwsze urodzinki mój smyk dostanie od moich rodziców rowerek biegowy i zaczęłam się zastanawiać jaki kupić małemu kask. Widziałam że dzieci na tego typu rowerkach czy hulajnogach mają kaski. Mój maluszek ma skończone 12 miesięcy. Macie jakieś sklepy czy konkretne modele kasków dla takich smykow do polecenia?
Przejrzałam nieco internet i jakiś tam wybór jest ale zawsze warto posłuchać mam które już konkretne
modele wypróbowane na maluszkach 
Ja polecam te kaski , co prawda synek uzywał go przy hulajnodze ale pozniej tez na rowerku;)
1 polubienie
Dokładnie, po przeczytaniu posta też od razu pomyślałam o kaskach ze Scootandride 
1 polubienie
A ja Ci polecam zerknąć na zestawienie od Pana tabletki, które robił nie tak dawno ;
1 polubienie
Ja całym sercem polecam cariboo oni w ogóle specjalizują się w rzeczach dla maluchów jeśli chodzi o rowery, hulajnogi, rolki
@Wesola95 nawet nie przeczuwałam, że nawet z tego zrobi ranking
Ooo ekstra, dzięki za ten artykuł z przyjemność się z nim zapoznam …… w ogóle pan tabletka to jest dla mnie nowość chodź już o nim słyszałam
Myślę że właśnie t na temat kasków można wszystko wyczytać 
Też od razu o nich pomyślałam
Na pewno warto wybrać sie do sklepu i stacjonarnie przymierzyć.
Synkowi jak kupowalismy to w większość “wpadał” a wydawalo Nam się ogolnie że jest duży i głowę też ma sporą 
Aż zerknę później z jakoej tej firmy udalo sie kupić
1 polubienie
No też myślę że może warto zmierzyć chodź wygodniej zamówić online
U nas od 5lat kroluje scoot. Duzo sie z nim dzialo, widac intensywne uzytkowanie ale spradzil sie nie raz.
Moja chrzesnica uzywa Woom, ale jak bylo super goraco to pocila jej sie bardzo w nim glowa.
Tez musze poczytac co tam Pan Tabletka poleca 
No właśnie, zależy mi na tym żeBay nie pociła mu się głowa i były odpowiednie wywietrzniki
Też mam ten i też polecam. Jest regulowany i wystarczy na długo dla dziecka
Świetne są , bardzo wytrzymałe i bardzo ładne
Kupowałam te Btwin z Decathlonu
Ja też polecę ten że scoot bo super się trzyma, akurat z dostępnych w sklepach ten był najbardziej dopasowany do młodej choć nie ukrywam że na starcie był lekko za duży ale jej nie spadał. Po 3 miesiącach fajnie już leży
Kurczę to na początek może zacznę od Decathlon i zobaczę co tam mają i przeczytam te porównania pana tabletki
1 polubienie
Jak się na jakiś zdecydujesz i kupisz to się koniecznie pochwal 
No oczywiście tylko czekam na rowerek aż dostaniemy