A ogladasz te filmiki ? ![]()
Ja to przy drugiej ciąży tez bym poszła na szkołę rodzenia zawsze to odświeżenie wiedzy i kontakt z innymi kobietami w ciąży
Już teraz nie, ale przed porodem i potem w szpitalu obejrzałam zdecydowaną większość ![]()
@magdap_96 no ja online to w sumie nie miałam kontaktu z nikim, a nie miałam czasu jeździć bo bardzo długo pracowałam
A to masz jak długo dostęp do tego ?
Dostęp jest na 9msc. Ja wykupiłam premium niewiele przed porodem właśnie żeby potem móc wrócić do materiałów jak będę miała jakieś wątpliwości
A ile kosztowało premium ?
Nie pamiętam, kupowałam w promocji. Najlepiej sprawdzić po prostu na stronie
Na zaufaj położnej ciagle jakies fajne promocje
ja mam do nich kilka kroków i w kolejnej ciąży sie tam wybiore z pewnością.
U nas jeśli chodzi o Katar to też się bałam że nie zauważę , a było widać odrazu . Świeciło się pod noskiem . A tak normalnie te suche glutki to wyciągałam aspiratorem
A polecacie może jakiś nawilżacz powietrza ?
Ja miałam z philipsa fajny ale już jest niedostępny w sprzedaży. Kupując zwróć uwagę żeby filtry były też w normalnej cenie bo czasami nawilżacz jest w miarę tani ale za to filtry są bardzo drogie.
Polecam też kupić urządzenie do sprawdzenia wilgotności, ja myślałam że będę musiała używać a po kupieniu urządzenia za 20 zł okazało się że wilgotność mam na poziomie 50% (w zimie)
My mamy Nawilżacz ewaporacyjny Klarta HUMEA White i bardzo sobie chwalę
i nawet nie jest takim wielkim klunkierem, tylko zgrabnie leży na szafce nocnej i nawet lampkę ma nocną!![]()
![]()
A te nawilżacze to działają? Czujecie poprawę? Moja szwagierka kupiła dla synka i mówi że nie widzi efektu specjalnie. Ja się wahałam czy inwestować w to.
@SylwiaMK @usmiechnietaMama dziękuję zapiszę sobie na później
coś takiego małego właśnie bym chciała ![]()
Ogólnie tego bardzo nie odczujesz ale na pewno dają radę. Ja mam w domu miernik wilgotności powietrza i nawet jak podłogę zmyje to idzie delikatnie w górę. Więc myślę że te nawilżacze też coś tam dają
@Karcia No ciekawe to. Znając szwagierkę i jej męża to na pewno kupili nawilżacz z górnej półki bo oni wszystko kupują już takie dobre…. Ale właśnie nie że sama efektu nie zauważyła … Ale zgadza się że nawet mokry ręcznik na kaloryferze coś daje
A jaki masz do sprawdzania wilgotności?
Taki

Kupiłam za jakieś 20 zł na amazonie. Podobno przekłamuje o kilka procent ale w tej cenie to nie narzekam że nie jest bardzo dokładny.
Dziękuję, muszę sobie też wypróbować jak za taką cenę
tylko wtedy skąd pewność że dobrze pokazuje
My kupilismy po narpdzonach synka nawilżacz…taki z apka na telefon. I apka pokazuje nawilżenie u Nas miedzy 70 a 80%. Także nie pouzywaliśmy. Stoi na szafce ![]()