Katar u 3 miesięcznego dziecka

A ogladasz te filmiki ? :see_no_evil:

Ja to przy drugiej ciąży tez bym poszła na szkołę rodzenia zawsze to odświeżenie wiedzy i kontakt z innymi kobietami w ciąży

Już teraz nie, ale przed porodem i potem w szpitalu obejrzałam zdecydowaną większość :smiling_face:
@magdap_96 no ja online to w sumie nie miałam kontaktu z nikim, a nie miałam czasu jeździć bo bardzo długo pracowałam

A to masz jak długo dostęp do tego ?

Dostęp jest na 9msc. Ja wykupiłam premium niewiele przed porodem właśnie żeby potem móc wrócić do materiałów jak będę miała jakieś wątpliwości

A ile kosztowało premium ?

Nie pamiętam, kupowałam w promocji. Najlepiej sprawdzić po prostu na stronie

Na zaufaj położnej ciagle jakies fajne promocje :grin: ja mam do nich kilka kroków i w kolejnej ciąży sie tam wybiore z pewnością.

1 polubienie

U nas jeśli chodzi o Katar to też się bałam że nie zauważę , a było widać odrazu . Świeciło się pod noskiem . A tak normalnie te suche glutki to wyciągałam aspiratorem

A polecacie może jakiś nawilżacz powietrza ?

Ja miałam z philipsa fajny ale już jest niedostępny w sprzedaży. Kupując zwróć uwagę żeby filtry były też w normalnej cenie bo czasami nawilżacz jest w miarę tani ale za to filtry są bardzo drogie.
Polecam też kupić urządzenie do sprawdzenia wilgotności, ja myślałam że będę musiała używać a po kupieniu urządzenia za 20 zł okazało się że wilgotność mam na poziomie 50% (w zimie)

My mamy Nawilżacz ewaporacyjny Klarta HUMEA White i bardzo sobie chwalę :smiley: i nawet nie jest takim wielkim klunkierem, tylko zgrabnie leży na szafce nocnej i nawet lampkę ma nocną!:sweat_smile::smiley:

A te nawilżacze to działają? Czujecie poprawę? Moja szwagierka kupiła dla synka i mówi że nie widzi efektu specjalnie. Ja się wahałam czy inwestować w to.

@SylwiaMK @usmiechnietaMama dziękuję zapiszę sobie na później :slight_smile: coś takiego małego właśnie bym chciała :smiley:

1 polubienie

Ogólnie tego bardzo nie odczujesz ale na pewno dają radę. Ja mam w domu miernik wilgotności powietrza i nawet jak podłogę zmyje to idzie delikatnie w górę. Więc myślę że te nawilżacze też coś tam dają

1 polubienie

@Karcia No ciekawe to. Znając szwagierkę i jej męża to na pewno kupili nawilżacz z górnej półki bo oni wszystko kupują już takie dobre…. Ale właśnie nie że sama efektu nie zauważyła … Ale zgadza się że nawet mokry ręcznik na kaloryferze coś daje

1 polubienie

A jaki masz do sprawdzania wilgotności?

Taki
IMG_4032
Kupiłam za jakieś 20 zł na amazonie. Podobno przekłamuje o kilka procent ale w tej cenie to nie narzekam że nie jest bardzo dokładny.

1 polubienie

Dziękuję, muszę sobie też wypróbować jak za taką cenę :blush: tylko wtedy skąd pewność że dobrze pokazuje

My kupilismy po narpdzonach synka nawilżacz…taki z apka na telefon. I apka pokazuje nawilżenie u Nas miedzy 70 a 80%. Także nie pouzywaliśmy. Stoi na szafce :sweat_smile: