Dopiero w 20 tc na badaniach połówkowych😊
Ja chodziłam, jadłam słodycze itp wypilam Shake z mc Donalda i nic. Dopiero jak usiadłam i nic nie robiłam przez 20 minut to zmienił pozycje
Ale faktycznie takie smoothie byłoby spoko, zawsze zdrowsze niż batonik a też ma dużo cukru
Jejku to naprawdę późno
pewnie denerwowalo Cie ludzie, którzy ciągle się pytali czy już wiesz ![]()
Tak, te pytania były męczące, ale denerwowalo mnie też to, że musielismy odkladać zakupy wyprawkowe (ubranka) na ostatnią chwilę.![]()
W 12 tygodniu z badania Nifty
potem prenatalne kilka dni potem też nie miały wątpliwości że chłopiec ![]()
Niby teraz są modne te neutralne kolory, ale ja tam też jestem zwolennikiem chłopięcych i dziewczęcych xd
Miedzy poprzednią a obecną ciążą jest 7 lat różnicy. Wtedy jeszcze nie bylo takiego wyboru jeśli chodzi o neutralne ubranka.
Nie bylo też tak popularne zanawianie przez internet. Teraz jest tego mnostwo.![]()
Ja narazie 15 tydzień i żadnych przypuszczeń, potwierdzeń ze strony lekarzy
Czeksmy dalej… ![]()
![]()
Uuu to długo każe wam czekać ta dzidzia
Z badania Nifty w 11 tyg i potem z prenatalnych też było widać w 13 tyg ![]()
![]()
Ja w 13 tc podczas badań prenatalnych 🩵 a tydzień później potwierdził to test Sanco 🩵
U nas na tych drugich prenatalnych mały się tak ułożył że ewidentnie było widać że to chłopak ![]()
![]()
To u nas było to samo xd bardziej klejnoty prezentował jak buzię ![]()
![]()
![]()
Omg ![]()
![]()
My drugie prenatalne mamy 23 marca ![]()
Przypominało mi się jak moja nie chciała się pokazać i ciągle włączał 3d bo zdjęcie chciał zrobić nie dawała a pod koniec ciąży już mówię dobra niedługo i tak ją zobaczymy a ona buzię pokazała a lekarz - oo teraz to i język mi pokazała ![]()
![]()
![]()
W pierwszej ciąży znałam już w 14 tc chłopiec. W drugiej dowiedziałam się na połówkowych - dziewczynka ![]()
Wow to szybko jak w 14 tc ![]()
U nas w 12 tygodniu na usg już Pani doktor powiedziała, że jak dla niej to chłopiec, potem na pierwszych prenatalnych się to potwierdziło. Potem robiliśmy Nifty i tam to już oficjalne potwierdzenie ![]()
W 20. tygodniu dowiedziałam się, że to będzie dziewczynka.
To było takie na 70% u bardzo dobrego lekarza , ale się potwierdziło ![]()