Kiedy poznałyście płeć dziecka?

Dopiero w 20 tc na badaniach połówkowych😊

Ja chodziłam, jadłam słodycze itp wypilam Shake z mc Donalda i nic. Dopiero jak usiadłam i nic nie robiłam przez 20 minut to zmienił pozycje :smiley: Ale faktycznie takie smoothie byłoby spoko, zawsze zdrowsze niż batonik a też ma dużo cukru

Jejku to naprawdę późno :slight_smile: pewnie denerwowalo Cie ludzie, którzy ciągle się pytali czy już wiesz :stuck_out_tongue:

Tak, te pytania były męczące, ale denerwowalo mnie też to, że musielismy odkladać zakupy wyprawkowe (ubranka) na ostatnią chwilę.:wink:

1 polubienie

W 12 tygodniu z badania Nifty :slight_smile: potem prenatalne kilka dni potem też nie miały wątpliwości że chłopiec :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Niby teraz są modne te neutralne kolory, ale ja tam też jestem zwolennikiem chłopięcych i dziewczęcych xd

Miedzy poprzednią a obecną ciążą jest 7 lat różnicy. Wtedy jeszcze nie bylo takiego wyboru jeśli chodzi o neutralne ubranka. :wink: Nie bylo też tak popularne zanawianie przez internet. Teraz jest tego mnostwo.:slightly_smiling_face:

Ja narazie 15 tydzień i żadnych przypuszczeń, potwierdzeń ze strony lekarzy :sunglasses: Czeksmy dalej… :smiley::pregnant_woman:t2:

Uuu to długo każe wam czekać ta dzidzia

Z badania Nifty w 11 tyg i potem z prenatalnych też było widać w 13 tyg :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja w 13 tc podczas badań prenatalnych 🩵 a tydzień później potwierdził to test Sanco 🩵

1 polubienie

U nas na tych drugich prenatalnych mały się tak ułożył że ewidentnie było widać że to chłopak :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

To u nas było to samo xd bardziej klejnoty prezentował jak buzię :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Omg :exploding_head::sweat_smile:
My drugie prenatalne mamy 23 marca :sweat_smile:

1 polubienie

Przypominało mi się jak moja nie chciała się pokazać i ciągle włączał 3d bo zdjęcie chciał zrobić nie dawała a pod koniec ciąży już mówię dobra niedługo i tak ją zobaczymy a ona buzię pokazała a lekarz - oo teraz to i język mi pokazała :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

W pierwszej ciąży znałam już w 14 tc chłopiec. W drugiej dowiedziałam się na połówkowych - dziewczynka :heart:

1 polubienie

Wow to szybko jak w 14 tc :ok_hand:

U nas w 12 tygodniu na usg już Pani doktor powiedziała, że jak dla niej to chłopiec, potem na pierwszych prenatalnych się to potwierdziło. Potem robiliśmy Nifty i tam to już oficjalne potwierdzenie :smiley:

W 20. tygodniu dowiedziałam się, że to będzie dziewczynka.

To było takie na 70% u bardzo dobrego lekarza , ale się potwierdziło :smiling_face: