Dziewczyny temat na czasie i tak trochę dla humoru. Jaki jesteście team majonezów? Winiary czy Kielecki? A może znacie jeszcze inne ![]()
![]()
![]()
JAKI MAJONEZ NA ŚWIĘTA?
- Kielecki
- Winiary
I drugie pytanie
GDZIE ROBICIE ZAKUPY? ![]()
![]()
- Lidl
- Biedronka
Dziewczyny temat na czasie i tak trochę dla humoru. Jaki jesteście team majonezów? Winiary czy Kielecki? A może znacie jeszcze inne ![]()
![]()
![]()
JAKI MAJONEZ NA ŚWIĘTA?
I drugie pytanie
GDZIE ROBICIE ZAKUPY? ![]()
![]()
W sumie ja to nie odczuwam jakoś różnicy i właściwie mi to obojętnie
ale mąż zdecydowanie jest team Winiary więc to on króluje u nas w domu i to jeszcze nie zwykły Winiary tylko wersja light ![]()
@Karcia ale bombe rzucilas ![]()
jeszcze jak dodasz druga ankiete Lidl czy Biedronka to forum wybuchnie ![]()
A tak serio serio, fajny pomysl na rozladowanie swiatecznej atmosfery ![]()
![]()
U mnie jest właśnie tak, że wszyscy tylko Winiary , a kielecki to jakiś do mnie nie przemawia
@Hedwiga mowisz I masz ![]()
![]()
![]()
![]()
U nas jak jeździmy na zakupy i ja prowadzę to jedziemy do biedronki, a jak mąż to do lidla ![]()
wiem, że w lidlu czyściej i nie ma tylu palet rozpierdzielonych na sklepie, ale jakoś tak mam do tej biedry sentyment ![]()
![]()
Ja mam wrażenie , że w biedronce jest taniej
ale w Lidlu mają lepsze owoce i warzywa
Wg reklam jest odwrotnie ![]()
![]()
ja tam lubię biedre ![]()
![]()
Te reklamy to są śmieszne ![]()
bitwa kto ma taniej ![]()
Hahah ja wole Lidla bo przynajmniej sie z brzuchem miedzy alejkami mieszcze
w
Biedrze zeby ominac palete musialam ostatnio obejsc alejke😊
U mas też winiary light jak go spróbowaliśmy to już tylko taki według mnie jest lepszy ![]()
To akurat racja , Lidl pod tym względem wygrywa bo Biedronka to zawsze zastawiona paletami
Ja tez wole biedronke nie wiem czemu mam swoje ulubione produkty
ale promocje przewaznie podobne ![]()
Ja wolę Lidl bo tam jest jakoś więcej miejsca a nie jeden na drugim stoi
Ja nie czuje za bardzo różnicy w Winiary i kieleckim ale wychowałam się na kieleckim więc go kupuje
ostatnio częściej kupuje w Lidlu bo wydaje mi się że mają większą ofertę, ale mam też ulubione rzeczy z biedry więc chodzę na zmianę. Biedra wg mnie jest tańsza, bo rzadko przekrocze magiczną barierę 3 stów a w Lidlu często ![]()
Ja w lidlu lubię robić zakupy jak są jakieś konkursy/akcje że zarejestrujesz paragon wygrasz blika bo wygrałam kiedyś 150 zł więc wtedy przechodzę zawsze na Lidla ![]()
Dla mnie nie wiem czemu kielecki jest bardzo octowy albo po ciąży jestem bardziej wyczulona ale stoi u mnie w lodówce i nawet mąż go nie je ![]()
O matko @Karcia ale hit ![]()
![]()
Generalnie ja nigdy nie jadlam kieleckiego , zawsze w rodzinie wszyscy kupowali Winiary wiec w sumie mozna powiedziec , ze Winiary przeszedl do mnie spadkowo
a najlepsze jest to , ze jak ktos mowi ze jest Team Kielecki to mowie "o niee Tylko Winiary " ![]()
Co do taniosci sklepow to moja babcia zawsze chodzila po wszystkich w okolicy i np make kupowala tylko w biedronce bo najtansza , mleko i ziemniaki w lidlu , twarog w netto i tak sobie krążyla
ja zazwyvzaj wybieram biedronke ewentualnie aldi bo otworzyli mi teraz niedawno prawie , ze pod domem . Lidla tez lubie ale to tez zalezy o jaki asortyment akurat sie rozchodzi , napewno maja wiekszy wybor mrozonek
albo dan instant .
Dodam jeszcze szybki edit : w biedronce wszyscy sprzedawcy sa mili a w lidlu to kierownika mam ochote udusic , chodzi jak ksieciunio i kazda rozmowa z nim konczy sie u mnie frustracją ![]()
Chlop jest ze świętokrzyskiego wiec kielecki.
I lidl lepszy asortyment tylko pieluchy średnie. Dady albo Pampers:D
U nas ostatnio taki ruch byl , ze masakra . Dodatwo te palety , ze z wozkiem doslownie stalam w kolejce zeby przejsc do innej alejki , w koncu maz doszedl do wniosku , ze to bez sensu i ostatecznie pojechalismy do oddalonego od granicy Lewiatana
jak jest jakies siweto w niemczech to u nas ruch jak w chicago
wiec trzeba uciekac troche od centrum miasta
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.