mnie tez ta z auta odrazu robi chora , ale te sklepowe czy coś to nigdy nie miałam problemu
A nie chłodzisz się przypadkiem za mocno? U mnie klima w aucie działa cały rok. Latem łatwo jest się załatwić, bo jednak chłodzimy samochód nawet do 15 stopni, a na dworze jest ponad 30. Warto też odgrzybiać układ klimatyczny w samochodzie systematycznie
MamaMałejmajki, może trochę i za mocno w lato, ale wiadomo, że trzeba to auto schłodzić. Ogdrzybianie to wiadomo, że podstawa, trzeba co rok.
Ja mam w salonie tylko no i rzeczywiście czuć różnicę że np w salonie jest chłodno i w sypialni upał ale wtedy otwieramy drzwi no bo jak by nawet się nie zastanawialiśmy żeby klimę też w innych pokojach. Większość czasu spędzamy jednak w salonie. Teraz dogrzewamy klimatyzacją i dzięki temu trochę oszczędzamy na ogrzewaniu. Mamy panele fotowoltaiczne więc póki nie ma strasznego zimna oszczędzamy i grzejemy klimą a nie gazem . Fajna sprawa
Fotowoltaiczne panele są naprawdę Przyszłością. Przy obecnych zwyzkavh na energię elektryczną to jest strzał w 10
Annka też o tym myślimy, kurde nie wiem co robić.