Koc elektryczny lub poduszka

Dziewczyny nie znalazłam żadnych informacji na forum , więc zakładam nowy temat. Czy używacie może koce elektryczne lub poduszki ? Kupiłam sobie poduszkę z firmy hyundai , niestety nie doczytałam wymiarów i jest malutka oraz cienka :confused: teraz myślę nad kocem elektrycznym , ale nie chcę kolejnej wtopy. Może macie coś konkretnego ?

1 polubienie

Jeśli poduszka Hyundai okazała się za mała, to koc elektryczny będzie dużo lepszym wyborem. Mam Beurer i szczerze polecam, jest droższy, ale duży, gruby, miękki i grzeje równomiernie. Jeśli chodzi o Camry i Mesko to nie miałam, ale wiem, że są tańsze i podobno też dają radę, ale są cieńsze i bardziej do dogrzania. Daga to coś pośrodku i też jest chwalona. Zwróć uwagę głównie na wymiary (min. 150x120), regulację temperatury i czy można prać.

1 polubienie

Kiedyś się właśnie zastanawiałam nad kocem elektrycznym znajoma ma ten camry i polecała go. Ale finalnie nie kupiłam. @madzia1209 ma rację zwróć napewno uwagę na wymiary

2 polubienia

Ta hyundai ma jeszcze minus sama się wyłącza dość szybko ;( także wyrzucone 90 zł… oddałabym ją , ale mąż wyrzucił karton :confused:
Trochę jestem zła bo w sumie do niczego za bardzo mi się raczej nie przyda. Chyba , że jako kompres przy bólach głowy.

Kolega ma poduszkę i koc elektryczny i jest mega zadowolony, ja troche obawiam się z takimi rzeczami że np może się zrobić zwarcie jak pies się położy i będzie sobie lizał łapkę albo zwymiotuje czy wejdzie na niego z mokrym pyszczkiem.

Ponoć są one bardzo dobrze zabezpieczone. No ale lepiej po prostu uważać i nie zapraszać wtedy psa na wspólny odpoczynek :wink:

Moje psy zawsze czują się zaproszone na wspólny odpoczynek :joy:

Ja mam taką poduszkę z masazerem i funkcją grzania z Lidla. Ale to na szyję i potylicę działa. Ja jestem z niej zadowolona. Bo jak miałam problem z szyja to mi bardzo pomagała.

1 polubienie

Dokładnie możesz użyć ją na przykład aby rozgrzać bolące miejsca np. Na plecach w części lędźwiowej . Mój mąż często używa maści rozgrzewających , a jakby użyć masci i dogrzać taką poduszką w nocy ból minie szybciej , jezeli masz bolesny okres możesz taką poduszkę ułożyć na brzuchu i również swietnie się sprawdzi.

Dawno ją kupowaliście czy w Skarnik czasie ? Może akurat bym się skusiła na nią :slight_smile:

Ze trzy lata temu.

Dziękuję :heart: coś kojarzę tę firmę , nie mam pewności ale mój tato ma chyba taką nakładkę . Coś jakby na fotel się kładzie i masuje .

1 polubienie

Właśnie przeglądam ofertę tej poduszki, bo może to byłby fajny prezent na Dzień Babci i Dziadka :smiling_face_with_three_hearts: chociaż i mi by się przydała :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dziadkowie też byliby pewnie zadowoleni , bardzo fajny pomysł :slight_smile: