Kochane mamy!

Uważam, że to świetny pomysł :slight_smile: Nic dodać, nic ująć :slight_smile: A takie historie z życia wzięte mogą naprawdę pomóc wielu osobom, dodać otuchy i zmienić sposób myślenia o wielu sprawach :slight_smile:

Wpadłam na pewien pomysł. Chciałabym prosić Was o zaangażowanie. Jeśli macie historie, którymi chciałybyście się podzielić to chętnie je opiszę na moim blogu. Blog powstał niedawno, bo przeszło 2 miesiące temu.
Chciałabym poruszyć więcej tematów, które nie dotyczą mnie bezpośrednio, więc byłoby mi bardzo miło, gdybyście opisały mi o swoich przeżyciach.
Jeśli spotkała Was w jakiś sposób trauma, choroba (również ta o której niewiele się mówi), bolesna strata lub jakakolwiek ważna do poruszenia sytuacja to piszcie na mojego emaila:

3razya.blog@gmail.com

Zredaguję Wasze historie [oczywiście za Waszą zgodą :)] i opublikuję je na moim blogu. W zależności od Waszych preferencji historie mogą być anonimowe lub podpisane Waszym imieniem.

Myślę, że jest to dobry pomysł i mam nadzieję, że spotka się z pozytywnym odbiorem. Zależy mi na poruszeniu na moim blogu zagadnień w których nie mam rozeznania ani własnego doświadczenia. Takimi wpisami chciałaby, dać wsparcia, otuchy osobom, które spotkało to samo…

Piszcie więc co się wydarzyło, jak sobie z tym poradziłyście.
Dajcie znać, co myślicie o takim pomyśle, a jeśli Wam się podoba i macie coś, czym chciałybyście się podzielić, to wysyłajcie na maila.

Pozdrawiam cieplutko!
Ania :slight_smile:

Oh jak znajdę chwilę to może podrzucę swoją historię tym bardziej że za dwa dni 5 rocznica już :confused:

motheroftwo dziękuję za miłe słowa :slight_smile:

kornelka - będę czekać kochana :*

Aniamamaali bardzo świetny pomysł, jestem jak najbardziej za:)

Super, takie historie i czasami trudne tematy z pewnością zwiększą atrakcyjność Twojego bloga, także więcej osób będzie do Ciebie zaglądać.

Tak najlepsze są historie z życia wzięte

Takie historie z jednej strony trudne dla osoby która je przeżywa ale dla innych mogą być pomocne przy problemach. To dobry pomysł z publikacją ich

Cieszę się, że pomysł się podoba. Czekam na Wasze historie! :*

Super pomysł ;))

Pomysł na tak;) z milq chęcią poczytam takie zdarzenia z zycia wzięte a jak bede miala jakaś swoja historię to napiszę;-)

Fajny pomysł. :slight_smile:

moja historia będzie długa :wink:

Dzięki kobiety :slight_smile: Cieszę się bardzo, że pomysł się podoba. Jak tylko dostanę już jakąś historię i ją opublikuję podrzucę Wam tu linka. <3

Aniamamaali mamy taka nadzieje;-) z checia poczytam;-) i mam nadzieję ze to beda same dobre historie i same mile przeżycia;-)

Również podeślę swoją historię, być może nawet w kilku częściach, jednak potrzebuję czasu, żeby na spokojnie wszystko przemyśleć i opisać :slight_smile:

Dziękuję Wam za każde miłe słowo :slight_smile: No i oczywiście wyczekuję z niecierpliwością na maile <3

Moje kochane! Na blogu pojawiła się pierwsza historia - zapraszam Was do czytania! Dawno się tak nie wzruszyłam…

https://rodzinka3razya.blogspot.com/2018/02/kawa-z-czytelniczkami-historia-wioli.html

Dziękuję :*

Aniamamaali, bardzo dziękujemy za pierwszą historię. Już zabieram się za czytanie. Pozdrawiam.