Kołdra śpiwór rożek i inne

No właśnie zarobić :rofl::rofl::rofl: a ty tymi cenami to będziesz do materiałów dokładać :rofl::rofl::rofl:

Ale pracy przy tym trochę masz , więc za bezcen oddać też nie ma sensu . Wiem jak moja mama szyję coś dla mnie i siostry to ile czasu jej to zajmuje , ale jak uszyła ostatnio strój dzwoneczka z Piotrusia pana to szczęka opadła panią w przedszkolu

Ceny wyglądają ok, ważne żeby materiały były bezpieczne i dobrej jakości. Pościel, kocyki i śpiworki na pewno mają swoje grono kupujących. Rożek i mata też praktyczne. Myślę, że zainteresowanie będzie

Ludzie często szukają najtańszych opcji, na pewno znajdą się osoby, które to docenią.

Zdecydowanie, szycie to naprawdę sporo pracy, więc nie ma co oddawać tego za bezcen.

Ja kupiłam rożek, ale ani razu go nie użyłam. Bardziej przydają mi się kocyki do okrywania do snu

1 polubienie

Oj nas rożek ratował do 3.5 miesiąca mała uwielbiała być otulona ale nie stłamszona, ręce i nogi w miarę wolne ale jednak przy sobie blisko więc ja miałam 2 no otulaczy nieakceptowała, myślę że kołderką i poduszka to też super pomysł, sami dostaliśmy na prezent bambusowe i czekają aż mała podrośnie, kocyków też kilka mamy o różnej grubości z różnych materiałów, ceny są bardzo przystępne nawet ciut więcej możesz policzyć.
Zgadzam się z dziewczynami że jak śpiworek to z dwustronnym zamkiem albo taki zapinany na bok na napę przy rączce a na dole suwak by łatwo było w razie czego zmienić pieluchę. Ja też mam taki że smyka bawełniany fajny który od dołu ma odsuwany suwak a miejsce na rączki ma zapinane na napy pod pachami dzięki czemu łatwo się go zakłada.
Mata może być ciekawa bo w sumie nie widziałam takiej dla maluchow typowej.
A co do rzeczy polecanych przez influ to zawsze można napisać do jakiś czy możesz im wysłać i jak przetestują to żeby pokazały u siebie, szczególnie na tt dziewczyny nie raz widziałam że takie rzeczy robią :wink:

Wiele mam zwraca uwagę na takie akcesoria, więc warto spróbować!

Takie rzeczy zawsze się przydają przy maluchu, a ceny masz naprawdę okej. Myślę, że warto spróbować, szczególnie jeśli będą ładne wzory i dobre materiały. :wink:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za wskazówki :slight_smile:

1 polubienie

Materiały zawsze wybieram dobrej jakości bo szyję z nich także dla moich dzieci :slight_smile:

Dziękuję za informację:)

Za rok spotkamy się w tym samym miejscu i napiszesz - udało się , było warto :smiling_face_with_three_hearts: waże by robić to co się kocha

2 polubienia

Dziękuję za tak miłe słowa :slight_smile:

1 polubienie

Super ceny! Za taką kwotę nieraz używki sprzedają!

1 polubienie

Myślę że te ceny są bardzo niskie i takie na każdą kieszeń