Hej dziewczyny! Ma któraś może do polecenia matę wodną do malowania? Kupiłam synkowi kolorowankę wodną z pędzelkiem ale chłopak jest jeszcze za mały i nie ogarnia. Szukam czegoś co będzie większe i do „malowania” rączkami.
A ta kolorowanka jest taka papierowa książeczka jak zwykle kolorowanki i zwykłym pędzelkiem czy te magiczne co znikają i mają dedykowany pędzel na wodę?
Ja kiedyś zamawiałam na aliexpress , z materiału one były , ale to już 3 lata temu było ![]()
Empik.com A może coś takiego ?
Nasz maluszek ma taka kolorowane książeczkę z Rossmann i paluszkiem daje radę malować
Kupowałam na allegro chrześniakowi i Synkowi takie duże - ale obaj bawią sie pisakiem tym co się napelnia woda.
Właśnie też się zastanawiałam nad matą. Mamy kilka tych z pędzelkiem co później znikają są super. Ja kupowałam na temu chyba po 6 zł za sztukę. Maluje tym pędzelkiem albo paluszkiem Albo nawet mokrą chusteczką. Wtedy zabawa najlepsza bo szybko obrazek wychodzi hihi
Córka dostała pod choinkę taka matę, super zabawa, były tak pędzelki, pieczątki, pisaki i wszystko na wodę, bez bałaganu
Taka specjalna z dedykowanym pędzelkiem
Ooo super jest! Dzięki ![]()
Taka mata to świetny pomysł. Pozwala “malować” bez bałaganu, często rękami lub specjalnym pędzelkiem napełnionym wodą. My mamy Tomy Aquadoodle Mata Classic Colour ![]()
Mata wodna jest super! Można malować nawet rączkami bez większego bałaganu ![]()
Ja swoją dorwałam w Pepco ![]()
O ale fajna. Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Wydaje się bardzo fajna. My mamy tylko te kolorowanki na pędzelek i do kąpieli taka gumoway
Bo w sumie są takie jak zwykle kolorowanki i wtedy możesz dać cokolwiek do malowania, nawet ręką da radę albo jakiś większy pędzel
muszę taką matę sprawć dzieciakom
U nas super się sprawdziła bardziej taka mata do malowania wodą. Jest duża, i nie ubrudzisz nic.
Mamy, super sprawa, akurat nasza jest z temu
O nawet nie wiedziałam my mamy mate wodną ale taką wz rybkami w środku i corka sobie te rybki rączką nagniata ale żeby malować to nie widziałam takiej.
Będę na dniach z temu zamawiać to zaraz sobie wyszukam
Mata wodna dla maluchów do rysowania jest super bardzo polecam ![]()