Konkurs - do wygrania zestaw Hello Little

Dziewczyny,

zapraszam Was do udziału w konkursie na moim blogu. Macie szansę zdobyć uroczy zestaw Hello Little :slight_smile:

Świetne nagrody, ale my jeszcze na etapie butelek :wink: oczywiście poinformuje koleżanki

Hmmm , zadanie jest fajne, może później spróbuję swoich sił :wink:

Ciekawe pytanie konkursowe, chetnie na nie w wolniejszej chwili odpowiem :slight_smile: A zestaw przeuroczy :wink:

Zestaw jest śliczny, serdecznie Was zapraszam :slight_smile: uważam, że pytanie jest lekkie i przyjemne :slight_smile:

Z chęcią wezmę udział. Zestaw śliczny, w samo prawie na nasze rozszerzanie diety :slight_smile:

Qazz, mam miseczkę z kotkiem i znakomicie się sprawdza. Warto powalczyć bo nie jeden maluch będzie zauroczony zestawem z pandą :slight_smile:

Super zestaw, może później spróbuję coś napisać

Udalo mi sie wziac udzial i teraz niecierpliwie czekam na wyniki, choc szanse przy tej konkurencji mam raczej nikle :smiley:

A czy mama gratki wyniki może ogłosić również na naszym forum

Mi też się udało wziąć udział i czekam na wyniki bo jakby nie było kubek ze slomka by się przydał:D może dzięki temu synek będzie rozwijal też szybciej mowe :smiley:

Powodzenia dziewczyny :slight_smile: jak będę miała chwilę też coś napiszę:)

Pati, tu akurat termin zgloszen byl do 20 maja, wiec juz po wszystkim :wink: Do jutra maja byc wyniki

Szkoda że tylko jedno zgłoszenie wygrywa:)

dziewczyny, czytam wszystkie zgłoszenia i czytam i czytam! Proszę mi nawet nie zazdrościć! :slight_smile: ale wspaniale jest poznawać Was i Wasze zwyczaje i historie bliżej :* :slight_smile: wyniki ogłoszę jutro tak jak się zobowiązałam :slight_smile: niestety zwycięzca jest tylko jeden, ale za to jest więcej konkursów bo aż 15 :slight_smile:

Powodzenia wszystkim :slight_smile:

Nie zazdroszcze bynajmniej :wink: sporo zgloszen od tatusiow cos tym razem…

Mama gratki15 konkursow jest aż na twoim blogu teraz?

Monoa wydaje mi sie ze chodzi o to ze w ramach blogoafery na roznych blogach jest lacznie 15 konkursow z ta nagroda?

Tak michu, 15 blogerek organizuje konkurs i w każdym z nich jest jeden zwycięzca. To prawda, że wielu tatusiów - każde zgłoszenie czyta się fantastycznie bo kazde jest inne i wyjątkowe :slight_smile:
Monka, u mnie na blogu jest jeszcze konkurs, w nim do zdobycia laktator Lovi :slight_smile: