Dziewczyny,
zapraszam Was do udziału w konkursie na moim blogu. Macie szansę zdobyć uroczy zestaw Hello Little
Dziewczyny,
zapraszam Was do udziału w konkursie na moim blogu. Macie szansę zdobyć uroczy zestaw Hello Little
Świetne nagrody, ale my jeszcze na etapie butelek oczywiście poinformuje koleżanki
Hmmm , zadanie jest fajne, może później spróbuję swoich sił
Ciekawe pytanie konkursowe, chetnie na nie w wolniejszej chwili odpowiem A zestaw przeuroczy
Zestaw jest śliczny, serdecznie Was zapraszam uważam, że pytanie jest lekkie i przyjemne
Z chęcią wezmę udział. Zestaw śliczny, w samo prawie na nasze rozszerzanie diety
Qazz, mam miseczkę z kotkiem i znakomicie się sprawdza. Warto powalczyć bo nie jeden maluch będzie zauroczony zestawem z pandą
Super zestaw, może później spróbuję coś napisać
Udalo mi sie wziac udzial i teraz niecierpliwie czekam na wyniki, choc szanse przy tej konkurencji mam raczej nikle
A czy mama gratki wyniki może ogłosić również na naszym forum
Mi też się udało wziąć udział i czekam na wyniki bo jakby nie było kubek ze slomka by się przydał:D może dzięki temu synek będzie rozwijal też szybciej mowe
Powodzenia dziewczyny jak będę miała chwilę też coś napiszę:)
Pati, tu akurat termin zgloszen byl do 20 maja, wiec juz po wszystkim Do jutra maja byc wyniki
Szkoda że tylko jedno zgłoszenie wygrywa:)
dziewczyny, czytam wszystkie zgłoszenia i czytam i czytam! Proszę mi nawet nie zazdrościć! ale wspaniale jest poznawać Was i Wasze zwyczaje i historie bliżej :*
wyniki ogłoszę jutro tak jak się zobowiązałam
niestety zwycięzca jest tylko jeden, ale za to jest więcej konkursów bo aż 15
Powodzenia wszystkim
Nie zazdroszcze bynajmniej sporo zgloszen od tatusiow cos tym razem…
Mama gratki15 konkursow jest aż na twoim blogu teraz?
Monoa wydaje mi sie ze chodzi o to ze w ramach blogoafery na roznych blogach jest lacznie 15 konkursow z ta nagroda?
Tak michu, 15 blogerek organizuje konkurs i w każdym z nich jest jeden zwycięzca. To prawda, że wielu tatusiów - każde zgłoszenie czyta się fantastycznie bo kazde jest inne i wyjątkowe
Monka, u mnie na blogu jest jeszcze konkurs, w nim do zdobycia laktator Lovi
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.