Konkurs na IG Canpol Babies

Drogie mamy, do niedzieli czekamy na Wasze odpowiedzi w naszym konkursie na IG :heart:
Do wygrania butelka Natural Shape :smiling_face_with_three_hearts:

Link do postu: Canpol babies on Instagram: "Poznaj produkty polecane w wyprawce przez położną i edukatorkę laktacyjną Kasię Orawiec Rymszewicz: 1. Gotowe zestawy produktów okołoporodowych Canpol babies, które Kasia rekomenduje spakować do szpitalnej torby. Kupisz je na naszej stronie www.canpolbabies.com z rabatem do -25% 2. Podwójny laktator muszlowy SmartSense 3. Butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do podawania mleka mamy dedykowana mamom karmiącym piersią i kpi jako naturalny wybór po piersi mamy. WAŻNA INFORMACJA: Marka Canpol babies rekomenduje karmienie piersią jako najzdrowszą formę podawania pokarmu. Zaleca rozpoczęcie podawania pokarmu w formie alternatywnej, wyłącznie po konsultacji z lekarzem, położną lub farmaceutą, gdy karmienie piersią jest niemożliwe lub niewystarczające.  Podkłady higieniczne to wyrób medyczny. Dla bezpieczeństwa używaj go zgodnie z instrukcją lub etykietą. W przypadku wątpliwości skonsultuj się ze specjalistą."

16 polubień

Super warto brac udział dla tej butelki :heavy_heart_exclamation:

Czekam z niecierpliwością na wyniki! :heart:

Ooo super :blue_heart:
Już zajrzałam i skomentowalam :blue_heart:

Czekam :heart: chętnie przetestujemy butelkę:)

Oooo super. Ja nie mam Instagrama ale życzę szczęścia dla mamusiek :blush::blush:

1 polubienie

Ooooo mega ! fajnie że tu o tym piszecie nie widziałam tego konkursu :smiling_face: już lecę wziąć udział. 🩵

Oooooo szok nie widziałam wcześniej

Oczywiscie , ze biore udzial :heart_eyes: warto !

1 polubienie

Kurczę… fajny ten temat konkursowy , miło tak powspominać początki z waszymi produktami :heart_hands::sweat_smile:

Ja miałam kilka produktów Waszej marki w wyprawce porodowej!
Chętnie zostawię komentarz :slight_smile:

Ooo , ale świetny konkurs ! :smiling_face_with_three_hearts:

Wzięłam udział :slight_smile: super konkurs trzymam kciuki dzoewczynki :smiling_face_with_three_hearts:

O co chodzi w tym konkursie? Bo wyświetla mi się post, ale nie ma tam żadnego pytania konkursowego

Tak jak wrzucone przez Redakcję Canpol w screenie z relacji w pierwszym wpisie - trzeba napisać czy miałaś lub planujesz w wyprawce produkty Canpol i dlaczego wyprałaś canpol :slight_smile: do wygrania najnowsza butelka . Trzeba skomentować we wpisie wyprawkowym

Ja również jestem bez Instagrama :sweat_smile:

Powodzenia wszystkim Mamusiom, które biorą udział! :heart::muscle:t2:

1 polubienie

Powodzenia dla Wszystkich mam 🩷

2 polubienia

Taka butelka każdemu się przyda😍

Ja instagrama niby mam niby nie , :rofl: lubie przeglądać na nim niektóre profile , czy raz na jakiś czas wziąć udział w konkursach. Sama osobiście nic na nim nie mam :rofl:

Super informacja biorę udział w takim razie :blush: od czasu do czasu biorę udzialy w konkursach na instagramie jak mam czas może się uda​:blush: