Konkurs na TikToku!

Drogie mamy, zapraszamy do udziału w konkursie na TikToku. Do wygrania najnowsze butelki Natural Shape :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Szczegóły w opisie TikTok - Make Your Day

Weźmiecie udział? :heart_eyes: :sparkling_heart:

11 polubień

wow super konkurs :heart_eyes:
trzymam kciuki by sie udało wam wygrac bo butelki swietne, ja odpuszczam bo wystarczą mi te co dostalam :heart:

1 polubienie

Ooo extra że o tym tu piszecie :heart: oczywiście biorę udział :smiling_face: może się uda . Butelki to zdecydowanie must have i tego nigdy za wiele :smiling_face:

Super konkurs :heart: udziału nie wezmę bo akurat tt nie posiadam , ale butelki bardzo polecam. Od kiedy dostaliśmy je do testów to używam tylko ich - nawet nie wiedziałam jak bardzo potrzebowaliśmy zmiany butelki :slight_smile: synek w końcu poprawnie układa usta i chętnie pije - wcześniej testowaliśmy różne butelki i albo chętnie pił albo dobrze układał usta i szybko rezygnował z jedzenia

1 polubienie

Bardzo fajny konkurs i super nagrody :heart: Nie mam TikToka, ale udostępnię dalej znajomym mamom :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooo super :star_struck: ale tym razem pewnie nie wezmę udziału bo jeszcze nie mam konta na tik toku :upside_down_face:

Chodź buteleczki chętnie bym przetestowała bo niestety nie miałam jeszcze okazji

Widziałam zapowiedź tego konkursu na IG!
Niestety nie mam TikToka, ale buteleczki już tak! Dlatego oddaje szansę innym mamom i życzę powodzenia, bo buteleczki są świetne! :smiling_face_with_three_hearts:

O super informacja 🩷❤️

Powodzenia dla Mam które wezmą udział :hugs::hugs::hugs:

Swietny konkurs ! Udalo mi sie wygrac na insta i dostalam sie do testowania stad decyzja aby nie brac udzialy i nie zwiekszac konkurencji . Tym bardziej , ze te butelki sa tak swietne i licze , ze trafia sie mamie , ktorej tak jak mi uratuja zonglerke pomiedzy piersia a butelka

Powodzenia dziewczyny!! Daj od znać później czy któraś wygrała. Brawo @CanpolBabies_Redakcja że dajecie możliwość testów i wygrywania na tik tok czy IG :clap::clap:

O super genialnie :slight_smile: !

Super bierzcie dziewczyny udział butelki sa naprawde super :heavy_heart_exclamation:

Koniecznie dajcie znać kto wygrał jeśli ktoś wygra :laughing::grinning:

Powodzenia dla tych Mam, które będą brały udział! :muscle:t2::grin::star_struck: Ja nie mam tik toka, więc nie wezmę udziału, ale mocno Wam kibicuję! :smiley:

Wszystkim serdeczne powodzenia :heart::heart::heart:

U mnie butelek nigdy za wiele :sweat_smile: :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

O tak dla Twojej gromadki Madziu to napewno sie przydadza , trzymam kciuki :heart:

1 polubienie

Walcz o zwycięstwo! :muscle:t2:🩵 :grin:

1 polubienie

Trzymam kciuki, powodzenia :heart_eyes: