Konkurs "Zawód Mama" od 12.06 - 2.07.2017 roku

Drogie Mamy,

wystartował właśnie konkurs, gdzie można wygrać jedną z 60 nagród. Szczegóły znajdziecie tutaj: http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/6659-konkurs-zawod-mama

Konkurs trwa od 12.06 - 2.07.2017 roku.

Pozdrawiamy,
zespół mam Canpolu

Bede sie musiala powaznie zastanowic nad moja “sciezka kariery” i moze cos napisze :slight_smile:

Bardzo pozytywny konkurs, który docenia naszą pracę włożoną w trud wychowania dzieci:)

Mało kto odważy sie powiedzieć,że wychowywanie dzieci to zabaw.Wrocilam do pracy,kiedy mój syn skończył 7 miesięcy,było okropnie trudno.Maz w delegacjach,wracał tylko na weekendy.Malucha każdego ranka wozilam do mamy i biegiem do pracy.Jak dla mnie zawód mama jest bardziej odpowiedzialny niz etat w pracy,w końcu ksztaltujemy młodego człowieka który będzie mężem ojcem.Nie możemy jakiej pomyłki wymazać przyciskiem Delete - A taka możliwość mamy w pracy. Poza tym mając dwa etaty nikt się nnie nie pyta kiedy robię zakupy,gotuje,sprzątam tylko każdy idę nnie tego wymaga bez mrugnięcia okiem.A doba dla każdego ma tylko 24 godziny.

MAMA to słowo ma wielkie znaczenie. Od pół roku jestem poraz pierwszy mamą.Jestem szczęśliwą mamą. Dzień kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży i noszę pod sercem małą istotkę był cudownym dniem. Nie mogłam uwierzyć że spotkało to właśnie mnie. Okres ciąży był wspaniały. To uczucie jak maleństwo kopie w brzuch żeby się z nami porozumiem nie do opisania.Czas porodu jak większość z mam nie wspominam dobrze, ale widok tego małego człowieczka i jego pierwszy płacz wynagrodził ten cały ból. Teraz cieszymy się każdym spędzonym dniem i każdą wspólną chwilą. Nauka pierwszych małych głosek, pierwszych świadomych uśmiechów - bezcenne. Dla takich chwil chce się żyć.
KOCHAM BYĆ MAMĄ.

Drogie Mamy,

zgłoszenia konkursowe należy dodawać tutaj: http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/6659-konkurs-zawod-mama

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Obecnie jestem w ciąży i do wszystkiego podchodzę ostatnio bardzo emocjonalnie, także jak czytam komentarze wyżej to aż mi się łezka w oku kręci ze wzruszenia. Żadna z nas nie powie, że ma lekko, ale każda jednogłośnie mówi, że to najwspanialszy zawód świata :slight_smile: Z niecierpliwością czekam na narodziny mojego małego Szefa! :slight_smile:
A konkurs oczywiście bardzo fajny, także warto się zgłosić :slight_smile:

Kolejny super konkurs, ze wspaniałymi nagrodami :slight_smile:

Świetny konkurs !!!

Czekamy na Wasze zgłoszenia :slight_smile:

Zgłoszenie dodane. Znów sporo czytania i zapewne burzliwe narady przed Wami, Mamy Canpolu! :slight_smile:

Również wzięłam udział w tym wspaniałym konkursie lecz konkurencja spora więc na nagrodę nie liczę :wink: trzymam kciuki za was mamusie.

Powodzenia gabi - kto wie, moze sie uda, w koncu liczy sie jakosc :slight_smile: Pozostaje miec nadzieje, ze mimo konkurencji nasze wpisy sie spodobaja :slight_smile:

Michuni przeczytałam Twoją odpowiedź konkursową i bardzo mi się spodobało twoje ujęcie tematu, trzymam za Ciebie kciuki :wink:

Dziekuje, Kochana :slight_smile: Odszukalam Twoj wpis i przyznaje, ze troche sie wzruszylam i lekko usmiechnelam, bo mam bardzo podobne odczucia… :slight_smile: Ja zatem tez sciskam kciuki za Ciebie :slight_smile:

Cudne opowieści wszystkich Mam. Wszystkie są wyjątkowe :slight_smile:

Zawód mama to najtrudnieszy i najpiekniejszy zawód na świecie. Jestem już mamą 16miesiecznwgo dziecka i oczekuje kolejnego. Druga ciąża mocno daje mi w kość i sama nie moge zajmować się synkiem dzięki czemu jego tatuś dostrzegł trudy w zajmowaniu się dzieckiem. Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie abym mogła być znowu mamą na pełny etat, największym podziękowaniem za codzienne trudy jest uśmiech dziecka. Czekam na te uśmiechy każdego dnia.

emi_n jeśli chcesz wziąć udział w konkursie to musisz wejść w ten link i tam dać swoje zgłoszenie. Życzę powodzenia :slight_smile:
http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/6659-konkurs-zawod-mama

MichuNi gratki :slight_smile: cieszę się że Ci się udało .

Gratulacje Dziewczyny!!! :slight_smile:
Nam się niestety nie udało :frowning: Może następnym razem :slight_smile: