Konkursy na linki 🔗

Głos oddany :stuck_out_tongue: ale fajny pomysł ze zdjęciem USG :slight_smile:

1 polubienie

Ja codziennie głosuje nawet jak mnie tutaj nie ma :heart_eyes:

2 polubienia

Również kolejny głos oddany :slight_smile: teraz wgl nie ma tylu osób , co poprzednim razem :slight_smile:

1 polubienie

Ja tak samo, nieraz to nawet nie pisze że głos oddany , ale dziś też głosik poleciał 🩷

1 polubienie

Ja też codziennie oddaje głos :+1:

@magdap_96 a jaka wybrałaś chustę ?
@asiam1 kolejny głos oddany ! :smiling_face: codziennie głosuje ale przypominam innym :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja tez czekam na wybir Madzi i fotke jak juz przyjdzie :star_struck:
Dziekuje w imieniu kolezanki . Bardzo mi milo , ze codziennie pamietasz :heart: dziewczyny , beda pomagac rowniez nam w nastepnym miesiacu

1 polubienie

Hej :slight_smile: jak możecie to zagłosujcie na ciocię Olę ze Żłobka Diany :wink:

W tym miesiącu i tak się wydaje jakoś większy spokój na tej stronie :slight_smile: @ironiczniepateyczna a wyślesz zrzut które to ? I na której karcie ? :slight_smile:

1 polubienie

Oo nie znam tej marki a wy ? :wink:

ja widzialam produkty juz jakiś czas ald nigdy nic nie miałam

Nie wiem które to dokładnie ?

Też nie znam , ale fajnie by było przetestować :smiling_face:

Pierwsze widzę ale ostatnio też się zdziwiłam jak zobaczyłam że firma Lansinoh też ma laktatory hands free muszlowe :star_struck::face_with_peeking_eye:

Ja z tej firmy mam jakiś termometr elektroniczny :wink: ogólnie kojarzę że mają jakieś lampki nocne, chyba inhalatory ale nie wiedziałam że laktatory też :wink: pewnie to jakaś nowość :smiley:

Podgrzewacz wyglada fajnie , ogolnie wlasnie mi brakuje jakiegos dobrego podgrzewacza do mleka na wyjscia . Licze , ze bedzie to kolejna nowosc Canpol Babies :grin:

2 polubienia

Ja też nie wiedziałam że takie mają. Oo to by było coś

No przenośny podgrzewacz mógłby zrobić furorę

Może się doczekamy . @asiam1 oddany głosik i przypominam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie