Konkursy na linki 🔗

To mi dziś udało się pierwsz raz głos oddać od tygodnia :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja codziennie próbuje ale niekoniecznie zawsze sie udaje. Ale jak moge to oddaje głos :slight_smile:

Dziewczynki, jak ktoras z Was jest chetna mozna sobie zamowic probke perfum :wink:

2 polubienia

Kurczę nie mogę tego znaleźć :confused:

Tutaj znalazłam

Ja akurat teraz wgl nie używam przy dziecku perfum ale opcja super :raised_hands:t2:

Też zagłosowałam :heart: również uważam że będzie pierwsze :heart_eyes:

1 polubienie

Znalazlam link do tego :slight_smile:
https://www.facebook.com/ads/library/?id=27388649620789005

Zobacz czy Ci sie otworzy, trzeba przejsc do reklamy i zapisac sie

Dziękuję dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts: proszę o kolejne głosy , jestem na drugim :blush::blush: byle się udało 🩷

5 polubień

Glos oddany :blue_heart: zmienilo się z 74 na 75.
W koncu sie udalo :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Oddałam głos z innego telefonu ale nie wiem czy mi zaliczyło bo cały czas jest 75 :sob: dlsczegoooo

1 polubienie

Ja oddalam.i odrazu jest 76

To moich nie chce zaliczać :confused: ani z wczoraj ani z dzis
Chyba że po czasie zalicza :smiling_face_with_tear:

@Mama.kacperka i ode mnie wleciały głosy jak codziennie :blush: fajnie, że mamy stabilne pozycje :blush:

1 polubienie

Fajnie że możesz głosować, ja nadal nie mogę na żadne :face_with_peeking_eye::pleading_face:

2 polubienia

A nie da się tam na tej stronie do kogoś napisać żeby ta strona lepiej działała ? Bo tak przywiesza się , raz dolicza a raz nie . Może coś ulepszyli by :rofl::rofl:

Dzis juz poszlo :muscle:

Ta strona ciagle tak dziala , mam wrazenie , ze oni doskonale o tym wiedzą, ale po prostu nic z tym nie robia :see_no_evil:
Jak ja bralam udzial to nie trzebabylo sie logować na samym początku, dopiero jakos w srodku miesiaca strona zaczela tego wymagac

1 polubienie

78 glos poleciał :wink: :smiley:

1 polubienie

Mi dziś też w końcu zaliczyło ! 79 głos :scream:

1 polubienie

Głos oddany :star_struck::blush::blush: spokojnie będziesz na pierwszym miejscu :blush: damy radę :slightly_smiling_face:

A próbowałaś skopiować link i otworzyć w innej przegladarce?

1 polubienie