Ja zauważyłam że u mnie na początku nie mogę oddawać głosu a pod koniec miesiąca już było bez problemu
Muszą też minac bodajze 24h od ostatniego głosowania ![]()
Ja za to Wczoraj nie mogłam w żaden sposób ![]()
![]()
Ja w tym miesiącu mam problem z głosowaniem a w zeszłym może 2-3 dni przez cały miesiąc nie mogłam.
Mi bez forum samej też by się nie dało wygrać
też może łączenie sama na siebie 10 głosów może oddałam , a z męża tel jeszcze mniej ![]()
Dziękuję dziewczyny za głosy bardzo ![]()
![]()
Tak to racja od jednego głosu musi minąć 24 godziny żeby móc zagłosować ponownie.
Niedtwty nie zawsze. Czasami coś na stronie się psuje i mimo że minęło 24 godz to nie można zagłosować
Ojej to dziwna ta strona ![]()
Zaglosowane. Codziennie mogę oddać dwa głosy ![]()
@paola.4 wiem że ty masz być następna w kolejce to ja zgłaszam się po tobie na październik ![]()
![]()
@Bibi93 zagłosowane na dzisiaj ![]()
@Karcia tak chciałabym spróbować we wrześniu , chociaż nie ograniam tej strony jak to dodać ale mam czas żeby ogarnąć
zdjęcia nie mam , może z USG jakieś ładne mi wyjdzie . W październiku to już późno dla mnie więc jeżeli chcesz to czemu nie każdy może skorzystać , jak najwięcej osób żeby wygrało ![]()
No właśnie wiem że ty chciałaś więc przecież zdjęcie z USG też może być. Jak będziemy głosować to tak naprawdę nie ma znaczenia jakie wstawisz ![]()
![]()
Jak są stópki to zdjęcie USG też może być ![]()
No właśnie , napewno rodzinie będę też mówić . Więc będzie mi łatwiej ale to też nie wiem ile osób z rodziny będzie głosować. Najważniejsze żeby się wspierać na grupie ![]()
I najważniejsza jest chusta dla maluszka ![]()
![]()
Ja mogę pomagać każdemu nie mam z tym problemu ![]()
@Mamilove no w sumie racja ![]()
Ty też jakoś chciałaś chyba ta chustę ?
Hej hej
Codzinnie głosuję na Ciebie ![]()
i Codzinnie mogę póki co z dwóch kont ![]()
Oczywiście dziwna ta strona ale jak wcześniej slusznie zauważyłaś dzieczyny się wcześniej dzielnie wspierały oddając po kilka głosów na siebie , i Tobie myślę też pomoga i mam nadzieję , że Tobie sie uda …choć widzę że Tobie dużo pomagają bliscy oraz przyjaciele i jak tak patrzyłam i sobie porównywałam dniami to walczyłaś ladnie , dzielnie idziesz do przodu mają, to sa baaardzo ważne głosy
a Was forumowe dziewczęta również proszę o GŁOSIKI ![]()
![]()
No właśnie bardzo dobrze napisałaś.
Uważam że jeżeli umówiliśmy że będziemy sobie pomagać z forum to powinno tak być. A nie na zasadzie ja mam to już nie będę głosować na innych ![]()
ja też głosowałam do tej pory na każdą która chciała wygrać
No i super, mam już kolejeczke do chust. Jak nie będzie chętnych na listopad to dla siostry bym zagrała
no ale to odległy czas ![]()
@Bibi93 moj głos też dzisiaj poszedł do Ciebie. Będę na Ciebie głosować, do tej pory forum nie zawiodło
No ja też i miło by było, aby dziewczyny gdy tylko będą mogły oddawały glosy.
I super że się sama @Bibi93 zgłosiłaś tu napisać aby prosić dziewczęta bo tez pisałam że mam taki plan Na Ciebie z chustą a sama się tu pojawiłaś i napisałaś , cudo ![]()
zostań tu z nami na dłużej ![]()
Jeśli się tu na grupie odpowiednio będziemy wspierać to przeważnie dużo wystarczało 🫶🏻☺️
Hej! Witamy ![]()
Głos oddany! Trzymam kciuki! Jak nie zapomnę to będę głosować 🩵