Konkursy

Paatka witaj w klubie.ja też dostałam do testowania😍🥰

Gratulacje dziewczyny :) udanego testowania ;) 

Na FB na stronie Bambino jest konkurs :) 

https://m.facebook.com/KolorowySwiatBambino/posts/3260077807361703

Gratulacje dziewczyny. A gdzie się zgłaszacie do tego testowania?

gratulacje dziewczyny, pantsy są rewelacyjne, nie będziecie żałować :)

rena mi mignął post na fb.na koncie pampersa trzeba byc w klubie pampers.

Mi też właśnie mignęło tylko na insta :D trzeba się zarejestrować w klubie. 

DoNiWe i dodawałaś już jakieś fotki albo relacje? Ja w sumie jestem początkująca w takich kampaniach i nawet nie wiem jak się za to zabrać hehe 

Konkurs z Nestle Pure Life

Paatka jeszcze nie.sama biorę pierwszy raz w projekcie.insta mam od niedawna i dopiero ogarniam temat. Na pewno dodam pierwsze zdjęcie z samymi pampersami by jakoś zacząć.

W Kubusiu jest loteria. Tylko trzeba kupić 4 produkty i zarejestrować paragon 

DoNiWe, aha. Ja nie mam insta, więc to nie dla mnie. Ale dzięki za odpowiedź.

W sumie też nie myślałam że to będzie tak wyglądać bo raczej nie wysłałbym zgłoszenia. Nie lubię takich rzeczy robić no ale teraz to już trudno może coś ogarnę 

Patka te testowanie pantsow było powiązane z trnd więc ja się spodziewałam że trzeba będzie publikować wykonywać ich zadania

Patka te testowanie pantsow było powiązane z trnd więc ja się spodziewałam że trzeba będzie publikować wykonywać ich zadania

Edit. Przepraszam z tyle komentarzy takich samych. Miałam.problem z dodaniem. A jak widać dodało wszystkie :/

Aneczka no widzisz a ja niestety nie zwróciłam uwagi :/

A co będzie jak nie opublikuje nic? Próbowałam czytać regulamin ale nie znalazłam żadnej info 

Patka myślę że nic nie będzie. Tylko może trnd może inaczej podejdzie że skoro  nie publikowałas to nie będzie do projektów brać. No nie wiem 

paatka zawsze możesz zrobić zdjęcie od tyłu dziecka bo najważniejszy jest pampers.zresztą coś ogarniesz na pewno.ja jeszcze nie poruszam się perfekcyjnie w tym świecie intagrama ale jak okaże sie że nie wszystko dobrze wykonałam to się nie mam zamiaru przejmować.teraz przyszło zadanie pierwsze na maila.

DoNiWe dokładnie ja często tak robię zdjęcia do takich testów że twarzy nie widac

Oj ja to jestem wyczulona na punkcie dzieci i nie rozumiem jak można tak łatwo wszędzie wstawiać jego zdjęcia. Jednak tak jak gwiazdy jak trzeba to można zrobić zdjęcie dziecku "bez twarzy".

Rena dlakladnie. Teraz na Instagramie to co spojrzeć to twarz dziecka pokazana. Ja jedynie na FB i tylko tak że widzą tylko znajomi