Cześć :) W prawdzie wakacji w tym roku nie planuje ale nad wodę pewnie pojadę. Planuję kupić dziecku kostium/ubranie kąpielowe dla dziecka - taki jakby kombinezonik. Slyszalam bardzo dobre opinie na temat tego typu rozwiązanie. Co myslicie ?
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0709759009.html?pr_oyster=f6n3JdMIk7&gclid=CjwKCAjw-e2EBhAhEiwAJI5jg6_KP5f-SRON6N0uJ85qy-nXj6W6lcYohaQfU5man9gL06zD6-fKlhoCMRMQAvD_BwE
My mamy zwykły jednoczęściowy strój kąpielowy
Tak słyszałam też o takim stroju. Podobno fajne i chroni tez bardziej dziecko przed promieniami słońca. Ja sie zastanawiam właśnie jaki stroj kupić
Corka zawsze miala jednoczęściowy bo najwygodniej a synek pewnie będzie kąpał się w galotkach bo i tak smaruje dzieci filtrem 50 to chociaż trochę opalenizny im nie zaszkodzi a przy tym D3
Masz racje te kombinezony są rewelacyjne bratanek miał i szczerze polecam naprawdę chronią przed promieniami UV
Ja dla synkowi miałam jedno częściowe i super sprawa :))
My mamy kombinezonik jednoczęściowy z krótkimi rękawami i nogawkami oraz taki na dwie części (koszuleczka z krótkim i spodenki). Zobaczymy po wakacjach, który będzie się bardziej sprawdzac bo jeszcze nie miałam okazji ubrać synkowi żadnego. ;)
U mnie w poprzednim sezonie to normalnie w spodenkach, bo pod nimi jeszcze pielucha do wody, a czasami to i sama pielucha była. Teraz pewnie też tak zostanie, że spodenki i tyle. Filtr 50 i problemów nie było rok temu, a był mniejszy, to teraz też da radę.
My też mieliśmy zawsze zwykły jednoczęściowy kostium.dla córeczki
Właśnie też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem ale trzeba też patrzeć a wygodę dziecka i u nas chyba będzie zwykły jedno częściowy strój kąpielowy
moja corka odziedziczyla karnacje po tacie wiec nawet filt 50 moze nie pomoc :)
No najlepiej ubrać i ściągnąć dziecku taki jednoczęściowy nie oszukujmy się
Mazia ten co miała moja bratowa w tamtym roku też się fajnie sprawdził bo piesek się nie dostawał do środka
Mój syn to ma majtki zastanawiam się nad koszulka albo kombinezonem ale zobaczymy u nas na szczęście 50 pomaga tylko żeby pamiętać o czestym smarowaniu.
No jak się z dzieckiem wyjdzie nad wodę to co chwike się smaruje taka prawda bo tu wyjdzie z wody zaraz ściągnie się ten krem z dziecka w ręcznik
Pati jak pomaga krem to wystarczy raczej ☺
Mazia no tak jest właśnie
lepiej co jakiś czas smarować , bo wiadomo to jest dziecko
ja mam taki ale to zanim założy to jeszcze taki jednoczesciowy