Krem BB z filtrem

i kupowałaś i było ok ?

tak, długi termin waznosci, oryginalnie zapakowane 

to super 

Ja tez często na promce więcej biorę 

jak ma produkt długi termin ważności to można zrobić mały zapasik do kolejnej promocji ;)

niby teraz wiekszosc kosmetykow to nie tyle termin waznosci co po prostu pol roku od otwarcia

Już dawno w rossmanie nie było tej promki -55%

a jest teraz ta promocja??

MiśkaPyśka z tego co wiem to nie ma teraz tej promocji, a dziś akurat byłam w rossmannie. 

Już pare lat nie było 

właśnie chyba dawno nie było

Ja używam od jakiegoś czasu podkładu Max Factor Miracle Pure, on ma filtr SPF30, może nie jakiś wysoki ale na lato spoko, podkład jest lekki, i nie spływa w gorące dni :) Jest dość tani i wydajny :) polecam :)

No właśnie. Dawno tego nie było. A szkoda. Uwielbiałam ta promie. Można było fajne zapasy zrobić :D 

No jak ktoś się malował to mógł w fajnej cenie zapasy porobić to fakt ;) ciekawe czy w tym roku wrzucą jakaś fajną promocję. 

Na internecie czasami idzie taniej kupić niż na promocjach w rossmnie 

Podkłady z filtrami to super sprawa

Natalia pewnie tak jest. Ja akurat jestem z tych co mało używają kosmetyków więc nawet nie wiem gdzie co można kupić taniej :) 

Ja czasami na promocjach w jokasklep zamawiam albo na makeup tez maja dobre ceny 

A polecicie coś dla mega wrażliwej skóry?  Szukam czegos co mi pomoże

Tylko i wyłącznie selvert, głównie dlatego że mam nadwrażliwość na filtry chemiczne, a ten jest mieszany z przewagą mineralnych. Jest jak przyjemny krem ceramidowy. Chociaż raczej jest przeciwieństwem tego czego większość osób szuka w spfach - treściwy (ale nie przesadnie i nie tłusty), trochę bieli, daje dość mocne glow, to dla mnie jednak jest to ideał bo nie potrafię zdzierżyć lekkich spfow. https://sklep.kosmoprof.pl/  Znajdziesz w sieci, o tutaj ;)