Krem do opalania

My z rodziną używamy emulsji z ziaji dla mnie bardzo dobrze się wchłania 

Ja teraz widziałam ze maja w spreyu i chyba kupię tylko filtr 30 UV

i z  ziajki mają piękne zapachy 

Tez uwielbiam te zapachy 

ja to nawet tak skórę smaruje aby czuć ten zapach 

Ja kupiłam dermedic baby i jestem zadowolona. Myślałam nad tym z ziajki ale akurat wyczytałam że ten dermedic ma dobry skład i był w promocji w hebe ;)

Nie pamietam marki ale ostatnio siostra pozyczyła mi  takie krem co naprawde pieknie pachniał i tak dośc dlugo :) ja dziecko smaruje filtrem 50 w zasadzie przez całe wakacje bo nie chce zeby się spaliła za bardzo. Teraz to słońce takie piekące jest. 

Też Smaruję zawsze 50tka. Mój syn jak za mocno się opali zaraz ma problemy skórne

Powiem wam że ten spray co teraz ma córka jest rewelacyjny :) sama ostatnio go stosuje bo po co kupować drugi szczególnie jeśli nam super się sprawdza :) 

Mi się udało dostac do testów kosmetyków do opalania dla małego jedno to chyba spray do opalania a 2 łagodzące mleczko po jutro paczuszka powinna być u mnie mega jestem ich ciekawa 

Ja mam z musteli krem i sztyft, ten sztyft mega fajny, bo szybko można zaaplikować i bardzo ładnie pachnie:P 

My smarujemy zawsze jak wychodzimy, bo Mała ma jasną karnację i nie chce by miała jakieś poparzenie;/

Mi tez się udało dostać do tych testów i nawet fajny tez spray do opalania 

to ja dla małej używam 50 kremu nivea, ale smaruję ją zawsze grubo. 

siebie w sumie nie smaruje, a facet na wodę ma 30, ale ona jednak nie zawsze daje radę

Ja dla dzieci kupiłam emolium sun care 50 UV. Dobrze się sprawdza ale minus za to że ciężko się rozprowadza po skórze, długo się wchłania więc ochrona jest ale przeszkadza mi to że zostawia biały film na ciele. Jak tylko dziecko się do mnie dotknie to ubranie w kremie 

Tez go stosowałam i ten sam problem miałam z nim 

To tutaj w musteli nie ma takiego problemu;P

To prawda mega ciężko dlatego ja może domecze tubke i koniec

To ta sunbrella się nawet fajnie rozprowadza i nie zostawia białych śladów. Mogłaby być lekko bardziej lejąca bo wtedy by się jeszcze lepiej rozprowadzała ale nie narzekam ;)

ja też miałam z sunbrella i ma dobre opinie na pantabletka 

Kolejny rok używam kremu pharmaceris z filtrem mineralnym, polecanym przez srokao - jestem zadowolona, nie brudzi, w Miarę dobrze się rozprowadza