Krem na odparzenia z sieciówki

Dziewczyny mam pilną sprawę. Muszę kupić krem na odparzenia do pupy (dziecko dwa lata). Nie mogę jechać do miasta, ponieważ starszak ma jelitówkę ;(  a w pobliżu tylko market biedronka i tam mogę kupić krem. Czy jest coś godnego polecenia? Nigdy nie kupowałam tam takich kosmetyków i nie znam asortymentu. 

W Biedronce są kremiki z Hipp, Nivea Baby, Ziajka

My używaliśmy przez pewnien czas Hipp i też się dobrze sprawdzał

Teraz ten biedronkowy używamy dada

W Biedronce jest dużo. Dada albo Ziajka polecam. NIVEA baby ma straszny sklad. Sudocrem też jest w Biedronce 

Dobrze ze weszlam w wątek ,nie miałam przekonania co do Dada ale skoro polecacie to musi być bardzo ok

Też używam biedronkowej dady jestem zadowolona 

Moja siostra też kiedyś używała ten z Dady dla swojej córki i była zadowolona. 

dziękuję za wasze porady. Kupiłam ten z dady , póki co nie jest gorzej a bałam się jakiejś reakcji alergicznej . Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. 
Zwróciłam uwagę na te wszystkie kosmetyki i wybór jest naprawdę spory. 

ooo dobrze wiedzieć, że ten z dada daje radę też. 

Nie używałam jeszcze kosmetyków z Dady, ale używamy ich pampersów i mokrych chusteczek

Nam kończy się bepanthen i zobaczę jak sobie DADA będzie radziła 

ja tej Dady jeszcze nie miałam 

Mąka ziemiacza  najlepsza. Polecam 

Gosiałek kiedyś spróbowałam u córki , ale się nie sprawdziło. Dałam jej naprawdę malutko , ale mimo to zrobiły się takie grudki. Mała miała lekko posypaną pupkę , założony pampers i pod wpływem wilgoci mąka się jakby zbryliła. A naprawdę dałam jej mało. 

Również polecam mąkę ziemniaczaną. 

Od dwoch dni walczymy z okropnie czerwoną pupą ale odparzenie zrobiło się już na pograniczu z pęknięciem skóry . Przyszła moja mama powiedziałam jej o tym . Poszła do domu po maść nagietkowa dzis rano zmieniam pieluszkę i jestem w szoku , taka zmiana na plus jest pięknie złagodzone 

Nigdy nie widziałam i nigdy nie słyszałam o tym kremie z Dady. A jak ze składem? W miarę ok?

O maści nagietkowej nie słyszałam, ze pomaga na takie rzeczy. 

Weleda ma krem na odparzenia z nagietkiem chyba, jak dobrze pamiętam. Miałam ale rzadko używałam. Jak już się coś u nas poważniejszego działo to jednak najlepiej działała mąka ziemniaczana.

MojeM to ja tej mąki właśnie tak dość sporo daję, tak że ta pupka jest oprószona powiedzmy. I też się roluje później w pampku ale swoje faktycznie robi.

j kiedyś też jakoś posypałam mąką i mieliśmy kluski i sobie dałam spokój