Kremy z filtrem UV dla niemowląt

Cześć! Czy używacie kremów z filtrem UV dla niemowląt? Jeśli tak, to jakie?

1 polubienie

Tak, używamy. Polecam Mustela SPF 50+ lub La Roche-Posay są delikatne i bezpieczne dla niemowląt od 6. miesiąca życia.

2 polubienia

Też używam kremów z filtrem dla maluszka, u nas dobrze sprawdził się Bioderma SPF 50 jest lekki i delikatny, idealny dla najmłodszych.

2 polubienia

My też stosujemy kremy z filtrem, Emolium SPF 50 dobrze chroni i jest łagodny dla wrażliwej skóry dziecka.

1 polubienie

Dla dzieci do drugiego roku życia kremy z filtrem mineralnym te bielące później można filtr chemiczny

My mamy sztyft z mustelli i taki sztyft z kulka tej rossmannowej firmy

My mamy z Momme, ale nie jestem szczególnie zadowolona. Jest bardzo gęsty, ciężko się rozprowadza i cała Buzka jest biała.

Tak używam :slight_smile: bardziej patrzę żeby było SPF 50 bo firmy wybieram różne

Też polecam ! Tego również używam .

Tak ale za to ma super skład i filtry mineralne idealne dla maluszków

hej , fajna jest mustela w sztyfcie - bardzo wygodna.
ostatnio tez testuje roll z rossmana ( marki rossman - wyglada jak dezodorant :slight_smile: - jak na razie nie uczula i sprawdza sie i w dodatku kosztuje 10.99 w promocji za spf 50 ;o

To prawda, jakość jest bardzo dobra

Mustella zdecydowanie najlepsza, mieliśmy inne marki ale je bardzo ciężko rozsmarować. Z Dermedic jedynie spray do ciała dobrze się rozsmarował ale miał bardzo rzadką konsystencję. Jedyne co zauważyłam to Mustella brudzi ubrania

Większość tych bielacych brudzi ubrania ale taki ich urok

Ja w sumie nie zauważyłam, żeby ten z Momme brudził ubranka.

Mamy mustela i hipp💙 świetnie dają radę

Mustela w sztyfvie do buzki jest super. Do ciala w tym roku lirene kupilam taki dla dzieci (potrzebowalam na szybko a taki byl w aptece) i naprawde fajny.

Właśnie muszę wreszcie przetestować jakiś kremik w sztyfcie, może się sprawdzi bo jak narazie to z żadnego tak na 100% nie jestem zadowolona

Ja też nigdy nie miałam kremów w sztyfcie.

tez takich nie widziałam .

1 polubienie