Mysmy mieli raz pleśniawka i rzeczywiście wtedy dziecko jest bardziej marudne i mniej je..
To normalne To jest rana dziecko To boli i nie może sobie poradzić z tym
Przykra sprawa :(
U nas były niby pleśniawki ale wydawało się, że to jednak afty.. można pomylić? Co lekarz to inna opinią byla
Plesniawka to taki nalot bialy jego można łatwo pomylić po prostu z nalotem po mleku
Femka pleśniawka to taki biały nalot, właśnie można pokusić z nalotem po mleku. Ja miałam afty na początku ciąży , pierwszy raz w życiu i to takie białe kropki. Okropny ból, nie moglam nic jeść , tylko połam i to z rurki.. jak sobie przypomnę to aż mi się słabo robi.. żadne leki na afty nie działały..
mamaAG współczuję, to musiał być niesamowity ból.
mamaag afty to najgorsze co moze byc. pomidory jesc to ojezuuu bol przez meki wtedy.
Oj tak przy aftach pomidory to mogą być udręka
Tak bol był koszmarny :( Ja wgl nic nie mogłam jeść tak to bolało.. :/
Ja odpukać dawno nie miałam żadnych aft, ale żebym nie wypowiedziała tego w złą godzinę.
Ja często płukam buzię dentoseptem i wtedy jest jakaś ulga.
Ja nigdy nie miałam tylko dzieci.. Dobrze, że szybko schodzą po przyjęciu lekarstwa
Afty to niestety nic przyjemnego...
Dokdlanie dzieci bardzo się przy tym męczą :)
Z pewnością to nic przyjemnego heh
Na pewno bolesne i sprawia dziecku dyskomfortujemy się co dziwić nas też by bolało
Afty są mega uciążliwe i trzeba uważać co się podaje do jedzenia. Żadnych cytrusów i ostrych przekąsek. Nawet skórek chleba czy bułki. Słodycze też nie wskazane
Niestety bardzo nieprzyjemne...:/ Mój syn na szczęście nie miał..
Mój starszy też nie miał ale młodszy niestety tak.. heh
U nas może młodszego tez ominie.. zobaczymy..