Kubek termiczny dla dziecka do szkoły

Ja mam z canpolu i sobie polecamy!

Czy możecie polecić dobry kubek termiczny dla dziecka? 

Ale taki najlepiej mniejszej pojemności. 

Contigo ma taki o mniejszej pojemności. Nie pamiętam nazwy, ale na stronie znajdziesz. Polecam. Daje córce herbatę do przedszkola i naprawdę długo trzyma ciepło. A widzę, ze na https://mojabutelka.pl/ stronie są niezłe promocje na wiele modeli kubków (swoją drogą polecam zapisać się na newslettera - możesz liczyć w tym przypadku na dodatkową promocję do zamówienia). Kubki wygodne, mozna je spokojnie myć w zmywarce.

O ten  z canpol tez mam i złego słowa nie powiem ❤️🤭

Chętnie poczytam :) 

U nas sprawdził się kubek z Canpol 

O tak to ten sam!

Ja babci kupiłam z contigo. Zależało jej na lekkim i małym i tylko na wodę. 

Ten z canpol super wygląda. Skusze się pewnie w przyszłości na niego. Dobrze trzyma temperature ? 

Słyszałam też dobre opinie o produktach tego typu z b box ale nie mam nic więc w sumie nie wiem. 

Mi któraś koleżanka zachwala właśnie bbox. Pytałam o taki ze słomka i uszkami.  Ale jakoś wcześniej ten z canpola mi się w orzh nigdzie nie rzucił. Chyba zakupie. Bo będziemy potrzebować.

Nie pomoże ale chętnie poczytam. Bbox słyszałam że jest super ale trochę drogi 

Polecam z bboxa, kupiłam chrześnicy pod choinkę, dobrą jakość produktu, pojemność 350 ml jest wystarczająca. 

Widziałam niedawno ofertę kubka bbox , piękny design . Jak będę poszukiwać to ten na pewno pójdzie na pierwszy strzał w wyborze

Ja wstrzymakam się z zakupem. Może jeszcze jakieś opinie się pojawia. 

Jeśli to nie pilne to rzeczywiście warto zasięgnąć opinii 

Miałyśmy bboxa i ten ze słomką z Canpol i szczerze mówiąc to nie widziałam jakiejś wielkiej różnicy. No a jednak różnica w cenie jest

Paula o to ciekawa informacja, czyli na początek warto rozejrzeć się za czymś nieco tańszym. Cenna wskazówka 

bbox to zawsze dużo więcej kosztuje niż inne firmy;/