Kupowanie pieluszek przez internet

Warto sprawdzić gemini, aptekę melisę lub doz. Warto kupić przez internet jeśli jest darmowa wysyłka

Ja kupuję po promocji pampersy. Nie mam przekonania do zakupów przez internet. Ja wszystko muszę dotknąć i zobaczyć jakiej jest jakości. Wiadomo przy pampersach nie mam takiej możliwości ale przynajmuej mam pewność że produkt mam. Przez neta to się kupi a paczka nie przychodzi. Co raz więcej takich sytuacji jest.

Ja pampersy kupuję stacjonarnie ale z internetowych ofert też korzystam.Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby z kupnem przez neta były jakieś problemy.Wszystko zależy z jakich źródeł chcemy uzyskać towar.
Na pewno ryzykownym posunięciem byłoby kupno od kogoś nie wiadomo skąd,mam na myśli tutaj np.grupy na Facebooku itd . czasem niektórzy się też skarżą na Olx itp.Ludzie są różni, nie każdy niestety jest uczciwy

Ja kupuje stacjonarnie. Często są promocje i warto skorzystać. Warto przeglądać ulotki i w zależności w jakim kupujesz sklepie mozesz zapisać się do newsletter. Zawsze będziesz ze wszystkim na bieżąco.

Pampersy kupuję stacjonarnie, zawsze jak jest jakaś promocja. Internetowo kupowałam płyny do prania i płukania dla synka, naprawdę się opłaciło. Zrobiłam zapas na kilka miesięcy. Ładnie zapakowane, praktycznie na drugi dzień miałam je w domu.

Nie wiem, czy słyszałyście o stronie http://mlekoipieluszki.pl/. Można tutaj łatwo porównać ceny.

Pampersy zazwyczaj kupuję stacjonarnie ale zdarza się też, że zamawiam. Ale wtedy zamawiam na allegro od oryginalnego sprzedawcy Pampers.

Patrycja ja korzystam ze strony którą podała Qazz. Uważam, że jest świetna chociaż niektórych promocji tam nie ma a w gazetce (używam aplikacji i też wyszukuje we wszystkich gazetkach po nazwie) już są.