Drogie Mamy w tym wątku zachęcamy Was do opisywania problemy, jakie napotykacie w związku z działaniem naszej strony. Pozwoli nam to szybciej reagować na Wasze potrzeby i pojawiające się kłopoty techniczne w działaniu forum :)
Drogie Mamy, wspominałyście ostatnio, że Was wylogowuje w forum podczas wstawiania komentarzy na forum. Nawet kilkukrotnie podczas jednej sesji. Czy nadal pojawia się ten problem?
Ja nie miałam i nie mam żadnych problemów podczas wstawiania komentarzy na szczęście;)
Mnie jedynie dość szybko wylogowuje. Raz napisałam długi artykuł i nawet go skopiowałam ,a potem mnie wylogowało ,a skopiowała się tylko część i niestety do dzisiaj nie miałam okazji napisać tej porady raz jeszcze, bo dość długa była.
Kiedyś miałam taki problem z wylogowywaniem się, ale ostatnio jest poprawa.
Tylko mam problem z zapisywaniem komentarzy, klikając zapisz długo mi się on ładuje, czasem naciskam zapisz kilkakrotnie ale widzę że i komentarz dodaje się kilka razy. Dopiero odświeżenie strony pomaga mi w zapisaniu komentarza.
Ja czasami mam problem żeby się zalogować, loguje się po 2-3x i dopiero wtedy mogę wstawić komentarz.
Tak według mnie nadal Pojawia się ten problem nawet nie wylogowuje mnie w trakcie pisania komentarza ale po prostu często kilkakrotnie muszę wpisywać login i hasło strona już zaczyna się ładować Wygląda na to że jestem zalogowana i w momencie gdy klikam Dodaj komentarz automatycznie wyrzuca mnie ze strony do ponownego logowania i tak dzieje się kilkakrotnie
Dzisiaj od samego rana muszę przyznać że forum niestety ale działa jeszcze gorzej niż Wczoraj udało mi się dodać tylko Może ze trzy albo cztery komentarze od samego rana i na razie rezygnuje bo cały czas wyrzuca mnie ze strony w ogóle nie pokazuje w których wątkach pojawiły się nowe komentarze zauważyłam też że po napisaniu w komentarzu Czasami on się zapisuje a czasami ładuje się w nieskończoności komentarz nie chce się w ogóle zapisać Także dziewczyny jak dodacie jakiś komentarz to dla pewności odświeżajcie i sprawdzajcie czy aby na pewno został on dodany
Czasami ciężko się zalogować i trzeba kilka razy próbować albo za jakiś czas
U mnie występuje cały czas problem z logowaniem . Czasem uda sie za pierwszym razem. Choć czesciej musze klikać po parę razy żeby załapało. Najczęściej już po 3 próbie się wreszcie udaje.
to u mnie właśnie z dodawaniem komentarzy jest dzisiaj lepiej, po naciśnięciu zapisz chwilę czekam i komentarz jest dodany
Logowanie- kilka razy, jak już się uda to gdy chcę dodać komentarz trzeba się ponownie zalogować. Dodawanie komentarza- bardzo długo się ładuje a w ostateczności nie wiadomo czy jest dodany.
Nie wylogowuje się bo po kilku minutach to samo następuje.
ja często mam problem na telefonie, bo na laptopie już nie ma takiego problemu
Problem z logowaniem widzę jest nadal w niektóre dni trochę mniejszy W niektóre większy dzisiaj za każdym razem akurat udało mi się zalogować przy drugiej próbie ale właśnie bywają dni gdzie muszę podejmować próbę logowania Nawet z 10 razy zanim się uda
Dzisiaj natomiast bardzo często zdarza mi się taki problem że na przykład zorientuje się że zrobiłam jakąś literówkę albo błąd w komentarzu chce edytować komentarz po poprawieniu go daje opcję Zapisz i nowy komentarz ładuje się w nieskończoność ostatecznie wylogowuje mnie ze strony i koniec końców komentarz nie zostaje poprawiony więc już często gęsto po prostu zostawiam tak z tymi błędami albo ewentualnie druga opcja to jest właśnie dodać jeden komentarz po drugim żeby cokolwiek dopisać poprawić ale często też tego nie chce robić bo wiem że nie powinno się tak robić aby dodawać jeden komentarz po drugim skoro mamy taką opcję jak Edytuj
Co prawda kilka dni mnie nie było, ale ja jak jestem na laptopie to nie mam zazwyczaj problemów,
czasem pojawia się komunikat, że komentarz się nie dodał, ale jak odświeżę stronę to komentarz jest na stronie.
Często też mam problem z edycją komentarza,
piszę a z automatu się podstawia inny wyraz i wraca na początek wiersza.
tak macie rację często jest tak że dodaje się komentarz wychodzi czerwony komunikat, ale jak się odświeży stronę to ten komentarz jest dodany
dokładnie ja też tak mam że post się nie dodał i muszę odświeżyć stronę
Wydaje mi się że na ten moment sytuacja bardzo się poprawiła nie wiem jak wy dziewczyny Ja osobiście od kilku dni nie mam już żadnego problemu z zalogowaniem się zawsze udaje mi się zrobić to za pierwszym razem komentarze też dodają się bez żadnego problemu Także póki co awaria chyba została zażegnana