Kwestie techniczne

u mnie też póki co pojawia się ten błąd z postem. 

mi wczoraj przy dodaniu komentarza pojawił się czerwony komunikat. A jeśli o logowanie chodzi to nie wypowiem się bo na tel się nie logowałam od tamtej pory tylko na laptopie 

Ja ostatnio pochwaliłam stronę i chyba zapeszylam bo wczoraj w ogóle coś namieszało się do tego stopnia że zaczelo dodawać mi komentarze do zupełnie innych wątków niż do tych do których Ja he dodawałam zorientowałam się dopiero po fakcie a dziś od rana znow problem z zalogowaniem się dopiero za 8 razem udało mi się dziś po zalogowaniu napisać pierwszy komentarz bo zawsze w momencie gdy próbowałam zaczynac pisac automatycznie znow wyrzucało mnie do strony logowania

Ja próbowałam się zalogować wczoraj i przedwczoraj i po kilku nieudanych próbach zrezygnowałam. Szkoda mi czasu :( 

Dziś się udało za 2 razem zalogować. 

Co do komentarzy - u mnie również brak możliwości edycji roboczego komentarza (na telefonie), próbuje przesunąć kursor do góry i nie działa opcja kasowania czy dopisywania. 

Z dodawaniem/edycją mam tako sam problem jak dziewczyny pisały wcześniej. 

Na laptopie się nie logowałam od weekendu, ale wtedy też nie było szałów. 

Wg mnie jest też problem z wczytywaniem wątków, czy innych porad, pokazuje, że strona już prawie cała załadowana (na górze taki paseczek), a wygląda jakby się coś zwiesiło, człowiek klika drugi raz, i wtedy często lubi wylogować. 

Tak jakby nie wiem, było przeciążenie serwerów? 

Ps. Trzymamy kciuki, że się uda to jak najszybciej naprawić  :) 

Może każda z nas się loguje i patrzy na wyniki i obciąża się strona :) 

Super.watrk na pewno będę mieć na uwadze :) 

Możliwe. Pytanie do tych osób, które są tu dluzej: czy wcześniej też były takie problemy? Jeśli tak to czy też w okolicach publikacji tych wyników czy ogólnie? Może to będzie jakaś wskazówka dla Administracji :) :) 

Ja też ostatnio miałam problem z zalogowaniem się. 

Dziś znowu miałam problem z dodaniem komentarza, nie chciał się on zapisać i pisałam 3 razy ten sam komentarz. Jeśli chodzi o logowanie to na laptopie nie mam problemu ale na telefonie dopiero za 3 razem

Ja mam problem z pisanie komentarzy, bo ja piszę swoje, a podstawiają się inne wyrazy i kursor wraca na sam początek linijki;p

to już był problem od dłuższego czasu, nie ma to wpływu czy to jest w czasie publikacji wyników czy nie 

Czasem jest problem z zalogowaniem ale jak spróbuję za jakiś czas to jest ok. Na lovi za to nie mogę się zalogować już od tygodnia bo ciągle mnie wyrzuca po zalogowaniu...

Ja dziś z logowaniem bez problemu, komentarze też w porządku się dodają, nawet strony się w miarę ładują. Mam nadzieję, że to nie przypadek i że się utrzymie jak najdłużej  :) 

u mnie czesto jest rpoblem z telefonem chyba bo na komputerze jest wszystko ok a na telefonie czesto nie moge sie zalogować;/

Tak tak dokładnie takie problemy techniczne były tutaj już od dawna w jednym miesiącu zdarza się ich mniej w drugim więcej są miesiące że nie ma takich problemów w ogóle bywa z tym naprawdę różnie ale nie jest to zależne od momentu na przykład publikacji wyników albo ładowania się porad

Aniss potwierdzam, że na laptopie nie ma takich problemów z logowaniem:p

Ja miałam rano problem z zalogowaniem się, teraz zalogowałam się bez problemu. Za to mam problem z komentarzami

U mnie bez różnicy czy laptop czy telefon. Teraz się zastanawiam, czy to może być też kwestią internetu? Co sądzicie? ;) 

Paulina nie wiem czy to kwestia internetu, ale nie znam się aż tak bardzo na tych sprawach:p

Hihi, To tak jak ja, u nas w domu na szczęście mąż jest dobry w te tematy i się uzupełniamy :)