Kwestie techniczne

U mnie na laptopie wszystko śmiga a na telefonie zauważyłam, że od paru dni mam to samo co miałam kiedyś na Lovi.

Czyli loguje mnie ale gdy wchodzę na wątek to się okazuje, że jestem niezalogowana i komentarza nie dodam. Muszę znów się logować i dalej jest to samo. Dzieje się tak na przeglądarce Chrome. Jak wchodzę przez edge to wszystko działa bez problemu.

Zołza miałam często tak samo jak piszesz, ale od dłuższego czasu nie loguję się na tel tylko na laptopie i nie ma wtedy problemu 

U mnie ostatnio z logowaniem jest już coraz lepiej.

nie wiem czemu tak jest a telefonie, czasami zanim sie załaduje strona to trwa, ale moze pamieć przepełniona robi swoje;(

MałaZołza czyli może to problem właśnie tkwi w przeglądarce? Może warto wyczyscić ciasteczka bo coś jest może zaśmiecone;P

U mnie z logowaniem jako tako nie ma problemu (z automatu jak wchodzę na stronę to klikam zaloguj się). Z otwieraniem poszczególnych wątków również nie ma większego problemu, czasem jedyne co to komentarze się nie dodają, a jak wpisuje drugi raz to są oba :( 

może właśnie nie problem ze stroną tylko naszym tel

tak mi sie wydaj eja mam już teleon troche po przejsciach;)wiec raczej na to stawiam;) 

Mój jest względnie nowy (nie ma jeszcze roku), ale z drugiej strony dla elektroniki "lata" szybciej lecą :p ale możliwe, że to telefonem, przeglądarką, internetem 

Paulina bo wtedy trzeba odświeżyć stronę i ten komentarz się pojawi, nie trzeba drugi raz go wpisywać:) ja też nie raz tak mam i jak odświeżę stronę to on jest;)

Dzięki za wskazówkę :) 

to z komentarzami tak mam też czasami na laptopie 

Kochane, ja z pytaniem o ten konkurs "wyprawa pełna troski" - zauważyłam, że na FB pojawił się nowy post, że konkurs trwa do 26.03, podane info co można wygrać, a chciałam tutaj sprawdzić w wątku, bo wydawało mi się, że data była do 22/23.03, a nie da się wejść w wątek, wyskakuje komunikat, że strona nie istnieje. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Czy konkurs faktycznie jest przedłużony czy to jakiś inny czy ja po prostu źle zapamiętałam datę :) 

Z tego co mi wiadomo to na Facebooku jest osobny konkurs ,gdzie trzeba zamieścić zdjęcie brzuszka :) A ten był zupełnie inny :)

Dokładnie to jest zupełnie inny konkurs w pierwszym tutaj na forum trzeba było odpowiedzieć na pytanie Natomiast w tym drugim który pojawił się teraz na Facebooku należy dodać zdjęcie brzuszka i tam dodatkowo jeszcze do wygrania jest torba także to są po prostu dwa różne konkursy i jeden pojawił się bezpośrednio po drugim

Ja też tak mam z komentarzami że dopiero jak odświeżę strone to je widać.

mi kilka dni nie działała strona, dopiero dziś mogłam się zalogować , czemu tak się działo?

Mama Wojtusia u mnie tak samo... pisałam nawet na maila do canpol, na fb w wiadomości, ale nic mi nie odpisali, pewnie dużo osób pisało i mój mail się gdzieś zapodział. 

A co do konkursu to macie rację, to były dwa różne, ale nadal jak wchodzę w ten pierwszy to mi pokazuje komunikat, że "strona nie istnieje" :( 

Paulina ale jak odświeżysz stronę to powinna ci się pokazać. 

Ja też nie mogłam się zalogować, dopiero dzisiaj mi się to udało... Pewnie jakiś problem globalny był na serwerach:p