Lakier do paznokci dla dzieci

Nie słyszałam o takim lakierze ale myślę że to fajny pomysł. Teraz akurat na lato niech się dziecko cieszy, w trakcie szkoły też skoro zmywa się wodą to nie ma problemu 

Kupiłam lakier snails i jest super wystarczy że dziecko zamoczy ręce i lakier błyskawicznie schodzi , nie ma nieprzyjemnego zapachu i jest chyba najbardziej korzystny jeśli chodzi o skład lakierów dla dzieci , zamówiłam na allegro za 9,99 :) super jest to że bardzo szybko schnie ledwo pomaluje i zaraz wysycha więc dziecko nie ma szans nic nim pobrudzić 

Pierwszy raz o takim słyszę, super sprawa. Sama za chwilę o nim poczytam, bo właśnie przez wizję zmywania go nie zdecydowałam się do tej pory na zmywanie. 

No właśnie super opcja szczególnie przy dzieciach że nie trzeba używać zmywacza który umówmy się jest szkodliwy a zapach nie jest przyjemny 

MamaLauryG o super! Właśnie fajnie że szybko schnie bo czasami dzieciaki pomalują paznokcie i nim to wyschnie to mają już rozmazane na ubraniach i innych częściach ciała. To że zmywa się w wodzie to też ekstra. A jak to wygląda jak dziecko wkłada ręce do buzi? No bo pod wpływem śliny pewnie też się zmyje więc chyba na jakiś bezpieczny skład?

Tak mają bezpieczny skład dla dzieci dziecko może go ' zlizac' sama próbowałam i nie ma on nawet nieprzyjemnego gorzkiego smaku :) 

MamaLauryG no to fajny produkt :) A dobry był? :D 

Neutralny raczej :) 

MamaLaura super lakier ! Świetnie ,że szybko schnie i łatwo schodzi . Jak mama maluje paznokcie to jednak dziecko też może tego chcieć i to jest fajna alternatywa 

Dobrze se z synem nie mam takich problemów chociaz nie powiem córka by mogła być żeby doświadczyc wszystkiego

mamaolusia jeszcze wszystko przed Wami :D 

ja to najbardziej chciałam robić kiteczki i je robię 

tez mam nadzieje ze bedzie mi to dane:)

Mamalaury ale to jest ten kolor na twoim paznokciu?

Jesli nie to jaki to jest lakier ;) ja sie na lakierach nie znam ;D a szukalam takiego i kupilam ale ma juz inny kolor jak sie pomaluje ;(

ja też czekałam na te kucyki i się doczekałam 

Lepiej nie malować dziecku paznokci jest jeszcze za małe

Mamazosi, ale dlaczego ? czy nam to oceniać czy dziecko małe czy duże. Ja wychodzę z założenia , żr to forma zabawy. Znikają po zetknięciu z wodą to co w tym złego ? 

Podobny do tego co mam na paznokciu dla mnie super sprawa z tymi lakierami dziecko chce malować to maluje i nie szkodzą mu ja nie rozumiem stwierdzenia że jest za małe chyba ja decyduje o tym co moje dziecko może a co nie to samo jak dziecku uszy przebijalam też niektórzy mówili że jest za małe a potem się okazało że dobrze zrobiłam i mam z głowy tak że co człowiek to opinia taka prawda i zawsze będą przeciwnicy i zwolennicy 

Mama Laury pytalam o twoj lakier hehe bo mi sie spodobal to sa do frenchu ? 

Jesli chodzi o lakier dla dzieci no coz mi koze sie nie podobac takie malowanie to swojej corce nie malowalam jak byla malutka bo wiem ze jest podatna na alergie  ;) ale jak ktos lubi czy chce i maluje takim czy innym to jego sprawa w sensie decyzja rodzicow gdyby bylo to cos bardziej powaznego co zagraza zyciu pewnie bym reagowala;) 

A tak na marginesie ;) ostatnio corka mnie uswiadomila ze kolezanki z klasy do szkoly sie maluja uwaga 4 klasa !

Hmmm... co wy na to?

Anisss dla mnie to trochę jednak nie na miejscu że takie małe dzieci się malują ale decyzja rodziców po części przecież widzą co ich dzieci robią :) ja mam bazę na paznokciach proteinowa :)