Laktator muszlowy który wybrać jeden czy dwa

Ja mam smart sense i jest mega , cieszę się , że mam dwa bo mogę sobie naraz odciągnąć pokarm

Czy czujecie jak zawala się ta konstrukcja?:rofl:

Oj ale masz masz dużo butelek :face_with_peeking_eye: Ja używałam laktator z firmy nano elektryczny ale trzeba było trzymać w ręce i laktator i kolektor. Teraz rzadziej używam.

No niezła Ci wyszła ta budowla :speak_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Moim zdaniem najlepiej 2 :slight_smile: duża oszczędność czasu na spanko :stuck_out_tongue:

ja mam jeden i żałuję ze nie kupiłam od razu dwóch, chociaż i tak bardzo mało odciągam bo nie mam czasu przy moim wymagającym dziecku :frowning:

3 polubienia

Moja też cały czas przy cycku, jak się urodziła to już mówili że mały ssak się trafił

Też mi się tak wydawało a po tym policzyłam butelki na swojej suszarce i wyszło podobnie :joy:

Ja karmie tylko butlą (mm) i jestem leniwa.bo mam 5 butelek :stuck_out_tongue:.

Wydaje mi się że przy karmieniu butelka czy to kpi czy mm to te 5 to taka idealna ilość. Ja na początku męczyłam się z 2. Szybko dokupiłam więcej

1 polubienie

U mnie jest 8 butelek, po 4 na głowę teraz starcza na dzień

1 polubienie

Ja mam podwójny i uważam że to super opcja bo szczególnie przy wymagającym dziecku jest to po prostu podwójna oszczędność czasu. Dosłownie.
Ja ściągam mleko raz dziennie i zestaw muszli mam jeden. Jeśli miałabym robić to częściej to na pewno bym kupiła drugi, bo czasem dopiero po południu mogę ogarnąć po porannym odciąganiu.
Teraz jak musze odciągać szpitalnym laktatorem to jednak muszę trzymać w ręku i mimo że nie mam wtedy opcji robić nic innego, to przynajmniej wiem, że mam czas na ciepłą kawę :see_no_evil:

Ja to miałam dwie butelki w użyciu tylko

A jak często i jak długo karmiłaś butelka ? U mnie synek je często mniejsze porcje niż dużo na raz i np zje 120 i za godzinę chce 90. Więc żeby nie myć butelek co chwilę tylko raz/ dwa razy mam ich kilka

Ja tylko dokarmiałam butelki raz lub dwa razy dziennie. Czasem trzy. Bo jednak staram się karmić z piersi

Ja tylko kp ale i tak odciągam i kąpiemy w tym coś zamroziłam w razie w i chcę trochę pomrozic gdyby coś się wydarzyło

O mega fajne rozwiązanie

A dlaczego jednak go nie używasz ? Bo się nad nim zastanawiam

Ale chyba jednak po niego sięgnę bo już mnie trafia z tym myciem i pierdzielnikiem na blacie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ależ dużo butelek💙ale t masz dwójeczkę to zrozumiałe. Ja miałam dwie butelki z każdego rozmiaru. Nie przesadzałam z ilością ale ja też głównie KP