Ja właśnie nad ranem i zostawiałam i dopiero potem myłam więc w ciepłej wodzie przemywałem z płynem do smoczków canpola i do sterylizacji
Polecam od razu 2 ![]()
Odciąganie na 2 piersi jednocześnie jest dużo bardziej efektywne.
A laktator z Canpol babies bardzo polecam ![]()
Ja też odciągam zaraz z dwóch ![]()
Ja mam 2 i myślę o trzecim
jak jeden myje wieczorem to muszę mieć już drugi, suchy i złożony który będzie czekał na rano
a myślę o jeszcze jednym bo jeden który mam, jest bardzo nieprzyjemny
Najlepiej zakupić na 2 piersi na raz. jestem mamą KPI i szukam nadal idealnego laktatora ale z calym sercem mogę stwierdzić że na 2 piersi to najlepszy wybór. organizacja czasu przy maluszku to podstawa i patrząc na to że jedna sesja trwa 15 min to móc zrobić to na raz na 2 piersi to zbawienie. Łatwiej zorganizować 15 min niż 30
Oj z laktatorami ciężko, można się nadziać. Człowiek dużo szmalu wydaje a się okazuje że kupuje coś, co nie do końca mu pasuje. To trochę loteria. Ja się tak nadziałam niestety
To ja miałam chyba szczęście bo kupiłam butelkowy i tylko jego używała i się sprawdzał
muszlowego jeszcze nie miałam okazji używać
oj niestety tak. ja szukam idealnego ale tak jak mówisz, loteria niestety. Jeden za ciężki a kolejny niestety jak się źle ustawi to nie ściąga pokarmu. Niestety kupno 3 na razie nie wchodzi w grę.
O dziwo jeszcze ani razu nie skusiłam się na laktatory z mamcozy, jakoś ta cena mnie przeraża
Momcozy jest polecany właśnie przez banki mleka (przynajmniej mój
) ale tez póki co nie chcę wydawać tyle aż na laktator. Póki co mam wypożyczony ale liczę że jednak Canpol mi pomoże ![]()
![]()
![]()
Ja też czytałam sporo poleceń ich ale no cena jednak nie dla mnei
On jest chyba podobny do tego Canpolowegi z tego co mi się wydaje
Wyglądowo tak się wydaje ale nie wiem ![]()
Też muszę pomyśleć o drugim , bo męczy mnie to mycie i suszenie w nocy ![]()
a teraz jeszcze próbuje jakoś rozkręcić laktację to wgl ciężko
Też mam jeden i męczy to mycie
plus czasem na jedno odciąganie jest za mały ![]()
Z tej firmy kupiony mam z drugiej ręki, dobrze ściga ale jak dla mnie jest bardzo ciężki i bardzo wypycha staniki. Średnio można cokolwiek w domu z nim zrobić. Mam s12. Dodatkowo mam z polazens jest cienki i już łatwiej w nim sprzątać czy gotować. Waży tyle co telefon naprawdę leciutki i nie wypycha stanika mocno ale składanie go nie jest nielada wyzwaniem i jeśli się coś źle dociśnie to niestety problem ze ssaniem.
A jaki masz laktator ?
Ja miałam Neno butelkowy i powiem że mi rozkręcił laktację. Ale minusem było to że trzeba było go trzymać w rękach
Jakby nie patrzeć mamcozy to zwykła chińska marka. Na Ali można dostać w oficjalnym sklepie laktatory w dużo niższej cenie
To ja mam to samo z neno sole twin. Bardzo ciężki. Wystające silniki bardzo przeciążają cały laktator przez co jest bardzo niewygodny. Dodatkowo bardzo szarpie. Ściąga duże ilości, ale nie należy to najprzyjemniejszych laktatorów niestety