Hej dziewczyny używacie laktator muszlowy? Czy wam też po kilku kilku razach wam się zalał przez wężyki od resztek mleka?
W sensie? Używam Canpol handsfree i milkshell i zaden mi się nie zalał
Nigdy nie miałam takiego problemu:/
A używałyscie wcześniej zwykłego laktatora a potem muszlowego? Czy była jakaś różnica? Oprócz wygody
słyszałam, że nie każdy biust się polubi z muszlowym i jestem ciekawa czy to prawda
Ja używałam zwykłego + potem muszlowy. I w sumie z obu byłam zadowolona. Muszlowy to jednak taka wygoda gdy chce zrobić coś innego. Przy zwykłym zaś gdy chce odpocząć i posiedzieć po prostu.
Nigdy nie miałam takiego problemu
Mi sie zalewa gdy chodzę w canpol ale w mamcozy już nie
Może trafiłaś na wadliwy egzemplarz?
U mnie nie było takiego problemu
Ja jeszcze mojego nie zdarzyłam użyć , będę testować od listopada
Ja również mój testuję w październiku, mam nadzieje ze nie będę miała tego problemu . Może źle trafiłaś
Mam tak samo jeszcze czekam ![]()
Ja używałam zwykłego bałam się że moje małe piersi będą za małe na to
Ja się znowu boje ze moje będą za duże ![]()
Ja używałam zwykły, natomiast muszlowego nie miałam, może warto zapytać na stronie producenta czy takie rzeczy się zdarzają, czy to może jakiś wadliwy egzemplarz?
Jeżeli to jest firmy Canpol czy Lovi to myślę że @Redakcja_Canpol na pewno wypowie się w tej sprawie.
Najlepiej bezpośrednio pytać na dział reklamacyjny
Cześć. Powodów takiej sytuacji może być kilka np. nieprawidłowo zmontowany laktator lub uszkodzenie którejś z części urządzenia. Czy problem dotyczy laktatora muszlowego z naszej marki? W sprawie reklamacji napisz do nas maila na adres: bok@canpolbabies.com Postaramy się pomóc ![]()
Super szybka reakcja ![]()
Uzywalam zwyklego z avent, teraz mam muszlowy momcozy ale jakos do mnie ta firma nie przemawia