Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2025

tak racja zestaw jest mega,

Bardzo dobrej jakości zestaw :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Do nas również wszytsko dotarło . Teraz mam dylemat zostawić dla siebie czy oddać koleżance która miesiąc temu urodziła bo coś ma problemy z laktacją . Może ona przetestuje i rozkręci sobie laktację

3 polubienia

Zawsze można sobie pożyczać :blush:

2 polubienia

Ja jeszcze trochę muszę poczekać z testem , ale już sobie rozpakowałam wszystko sprawdziłam i laktator extra , myślę że będzie super nie ma wgl porównania do tego co miałam z tym na pewno będzie łatwiej ogarnąć wszytko :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Możecie we dwie przetestować :smiling_face:

1 polubienie

Ale świetny zestaw! :heart_eyes: Wczoraj odebrałam paczkę i już testujemy :smiley:

Do mnie też wczoraj dotarła…póki co w ruch poszły wkładki, reszta czeka na swoją kolej. Ale jak wczoraj otwierałam paczkę to ekscytacja jak u dziecka :sweat_smile:

Też miałam to samo :smiling_face_with_three_hearts:

Zawsze można się podzielić . Ty przetestujesz trochę, ona trochę, i obie skorzystacie :blush:

Ja tak mam za kazdym razem jak otwieram paczkę od Canpol Babies :slightly_smiling_face:

Paczuszka dotarła, już jutro biorę się do testowania. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Do nas też wczoraj dotarła, bardzo się cieszę, od jutra zaczniemy testy :heart:

Chyba każda z nas tak ma :crazy_face: uwielbiam to hihi

Ciekawe kiedy będą kolejne wyniki :star_struck: :heart_eyes:

1 polubienie

Muszka ja juz myślałam to to wyniki ,pieronico przez Twój terqz wpis :wink: :wink:

1 polubienie

Hahaha, ja dokładnie to samo myślałam i już się cieszyłam :see_no_evil::see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

Już myślałam że są wyniki :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

Cierpliwie czekamy :stuck_out_tongue_winking_eye::smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Są dziewczyny gratulacje !!

1 polubienie