A za ile udało Ci się go dorwać? Ja poluje na pompkę tego Canpol.m bo jestem w nim zakochana ![]()
![]()
![]()
Kurde ja mam tak małą i biedną biedrę że nie mamy tych koszy nawet ![]()
U masy też jest malutko ![]()
Czyli klasyka gatunku, u nas przyssawki może działają dzień a potem znajduje sposób
Za 15 zł był ![]()
Na co polujesz?
Bo chyba słownik zrobił psikusa ![]()
@AnetteSo eee to u nas chwilę i same już przestawały trzymać, Mały nawet nie musiał kombinować żeby to odczepić, samo odskakiwało po jakimś czasie ![]()
![]()
Też go mamy! To właśnie kilka dni temu specjalnie po niego jechałam do biedry ![]()
No tak, właśnie pamiętam jak pisałaś o tym! ![]()
A ja wtedy zupełnie nie dałam rady pójść, później już kompletnie zapomniałam, a wczoraj byłam przy okazji i totalnie przypadkiem jesczcze mi się trafił ![]()
![]()
Oczywiście ze tak…. Poluje na tą miseczkę sylikonowa misia z Canpol. Jak by była promka to bym brała bo mi się strasznie podobają te talerzyki
Oooo w super cenie kupiłaś
U mnie one się odrazu wyprzedały … szkoda bo takiej piękne
No naprawdę są one urocze
Ale ładny
właśnie przymierzam się do zakupow do rozszerzania diety, może u mnie tez beda takie akcesoria
Pewnie już się wyprzedały jak w każdych biedronkach ![]()
![]()
Poluj!
może jeszcze coś się uda wynaleźć fartem, tak jak u mnie gdzieś się schowała ta jedna sztuka ![]()
![]()
No mega kusi ten zestawik
Jestem ciekawa czy jeszcze kiedyś będą ![]()
![]()
Ale świetna miseczka:heart_eyes: idealna dla moich smyków ![]()
Na pewno, co jakiś czas się powtarzają albo będą podobne ![]()
Taaak zazwyczaj co dwa /3 miesiace warto zaglądać ![]()
Prezentuje się super mój czeka na moniec sierpnia mamy w planach gdzieś się wybrać to na pewno będzie testowany ![]()
![]()
Ja wrocilam z wyjazdu i jestem tylko jeszcze bardziej zachwycona tym plecakiem i nie wyobrazam sobie juz funkcjonowac bez niego . Tam jest wszytsko tak przemyslane , ze kosmos . Przez pierwsze kilka razy musialam sie go uczyc , bo zapominalam gdzie to wlozylam . A teraz juz na czuja , pamietam co i gdzie . Meeeega pojemny i naprawde ładny