Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

A za ile udało Ci się go dorwać? Ja poluje na pompkę tego Canpol.m bo jestem w nim zakochana :rofl::grin::face_with_peeking_eye:

Kurde ja mam tak małą i biedną biedrę że nie mamy tych koszy nawet :roll_eyes:

U masy też jest malutko :frowning:

Czyli klasyka gatunku, u nas przyssawki może działają dzień a potem znajduje sposób

Za 15 zł był :grinning:
Na co polujesz? :sweat_smile: Bo chyba słownik zrobił psikusa :stuck_out_tongue_winking_eye:

@AnetteSo eee to u nas chwilę i same już przestawały trzymać, Mały nawet nie musiał kombinować żeby to odczepić, samo odskakiwało po jakimś czasie :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Też go mamy! To właśnie kilka dni temu specjalnie po niego jechałam do biedry :grinning:

1 polubienie

No tak, właśnie pamiętam jak pisałaś o tym! :smiling_face_with_three_hearts:

A ja wtedy zupełnie nie dałam rady pójść, później już kompletnie zapomniałam, a wczoraj byłam przy okazji i totalnie przypadkiem jesczcze mi się trafił :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley:

1 polubienie

Oczywiście ze tak…. Poluje na tą miseczkę sylikonowa misia z Canpol. Jak by była promka to bym brała bo mi się strasznie podobają te talerzyki

Oooo w super cenie kupiłaś

1 polubienie

U mnie one się odrazu wyprzedały … szkoda bo takiej piękne

No naprawdę są one urocze

Ale ładny :star_struck: właśnie przymierzam się do zakupow do rozszerzania diety, może u mnie tez beda takie akcesoria

2 polubienia

Pewnie już się wyprzedały jak w każdych biedronkach :face_holding_back_tears::slightly_frowning_face:

Poluj! :smiling_face: może jeszcze coś się uda wynaleźć fartem, tak jak u mnie gdzieś się schowała ta jedna sztuka :grin::grin:

No mega kusi ten zestawik

Jestem ciekawa czy jeszcze kiedyś będą :grin::grin:

Ale świetna miseczka​:heart_eyes: idealna dla moich smyków :heart_eyes:

2 polubienia

Na pewno, co jakiś czas się powtarzają albo będą podobne :grinning:

Taaak zazwyczaj co dwa /3 miesiace warto zaglądać :slight_smile:

Prezentuje się super mój czeka na moniec sierpnia mamy w planach gdzieś się wybrać to na pewno będzie testowany :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja wrocilam z wyjazdu i jestem tylko jeszcze bardziej zachwycona tym plecakiem i nie wyobrazam sobie juz funkcjonowac bez niego . Tam jest wszytsko tak przemyslane , ze kosmos . Przez pierwsze kilka razy musialam sie go uczyc , bo zapominalam gdzie to wlozylam . A teraz juz na czuja , pamietam co i gdzie . Meeeega pojemny i naprawde ładny

5 polubień